Η caipirinha έγινε... άρωμα!

Η caipirinha έγινε... άρωμα!

Φρέσκο, δροσερό, τονωτικό κοκτέιλ από τον οίκο Guerlain! 

Η νέα άφιξη στην διάσημη σειρά Aqua Allegoria του Guerlain είναι απόλυτα καλοκαιρινή!

Στο νέο Limon Verde, ο αρωματοποιός Thierry Wasser εμπνέεται από την caipirinha και δένει με έναν υπέροχο, κομψό τρόπο νότες cachaca, μαύρης ζάχαρης και lime, σε ένα ελιξίριο ζωηρό και αλέγκρο, όπως η samba.

Για τη δημιουργία του, ταξίδεψε στην Λατινική Αμερική ώστε να ανακαλύψει τις καλύτερες πρώτες ύλες: στο Μεξικό βρήκε μια συγκεκριμένη ποικιλόα lime, ένα γλυκό lime το άρωμα του οποίου είναι εκρηκτικό και γεμάτο ενέργεια ενώ στην Βενεζουέλα βρήκε το tonka bean, ένα από τα αγαπημένα αρωματικά συστατικά του οίκου Guerlain, που στρογγυλεύει τα blends και τους δίνει βάθος και ζεστασιά. Αυτό είναι το Limon Verde: ένα απολαυστικό, εξωτικό κοκτέιλ, ένα ταξίδι σε μαγικούς προορισμούς μια γλυκιά καλοκαιρινή νύχτα...

Ακόμα και το εικαστικό του εκφράζει τον χαρακτήρα του στον απόλυτο βαθμό, μια τροπική Εδέμ γίνεται το ιδανικό σκηνικό για το iconic μπουκάλι του νέου Aqua Allegoria. Καθισμένο πάνω σε έναν κρυστάλλινο καταράκτη, αγκαλιάζεται από το πράσινο του τροπικού δάσους ενώ τα λαμπερά κόκκινα λουλούδια το φιλούν τρυφερά- μια εικόνα που υπογραμμίζει τέλεια την βοτανική φρεσκάδα και αγνότητα του αρώματος που βάζει ένα ακόμα κομμάτι στο ευωδιαστό παζλ που λέγεται Aqua Allegoria.