Έχετε πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα; Δείτε τον τρόπο για να την καθαρίσετε τέλεια!

Έχετε πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα; Δείτε τον τρόπο για να την καθαρίσετε τέλεια!

Και χωρίς να την ταλαιπωρήσετε καθόλου! 

Πριν από λίγο καιρό, ένα από τα top beauty gadgets -και λατρεμένο των stars- ήρθε στην Ελλάδα και σε αυτό εδώ το post σάς γράψαμε όλες τις λεπτομέρειες!

Ο λόγος για το Clarisonic, που στα γρήγορα να σας θυμίσουμε ότι έχει φέρει την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας καθώς την καθαρίζει 6 φορές καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον τρόπο καθαρισμού στο σπίτι και μάλιστα μέσα σε ένα λεπτό!

Αυτό οφείλεται στην Μέθοδο Ηχητικών Κυμάτων, που σε αντίθεση με τα "κλασικά" περιστρεφόμενα βουρτσάκια, σέβεται τη φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας, απομακρύνει ρύπους και σκόνη από το βάθος των πόρων και προετοιμαζουν το πρόσωπο ώστε να απορροφά καλύτερα τα προϊόντα φροντίδας.

Clarisonic brush head extra ευαισθητη επιδερμιδα

Όμως η καινοτομία Clarisonic δεν σταματάει εδώ: μελετώντας σε βάθος τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε τύπου δέρματος, η Clarisonic σχεδίασε εξειδικευμένα βουρτσάκια ώστε κάθε επιδερμίδα να απολαμβάνει τον τέλειο καθαρισμό που της αξίζει. Αν λοιπόν, έχετε πολύ ευαίσθητη ή ξηρή επιδερμίδα μπορείτε να απολαύσετε την εμπειρία Clarisonic, αρκεί να επιλέξετε την αντίστοιχη κεφαλή, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη, με μακριές, μαλακές τρίχες που αφενός καθαρίζουν απόλυτα το πρόσωπο αφετέρου δείχνουν απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητές του, ώστε στο τέλος να είναι καθαρό, υγιές και λαμπερό, χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας!

Αν θέλετε να βρείτε την ιδανική κεφαλή για τον δικό σας τύπο δέρματος, κάντε κλικ στη φωτογραφική μας gallery!

Το Clarisonic θα το βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora.