Αγαπάμε: Τα νέα κραγιόν της Bobbi Brown!

Αγαπάμε: Τα νέα κραγιόν της Bobbi Brown!

Χρώματα που φωτίζουν το πρόσωπο με μια κίνηση!

"Λίγο χρώμα και αμέσως θα δείτε την επιδερμίδα σας να φωτίζεται και την διάθεσή σας να ανεβαίνει", λέει η guru του μακιγιάζ Bobbi Brown και για του λόγου το αληθές δημιούργησε νέες αποχρώσεις για να εμπλουτίσει τη συλλογή των κραγιόν Rich Lip Color.

Από έντονα ροζ, σε κοραλλί και μπορντό αποχρώσεις, η Rich Lip Color είναι η συλλογή της Bobbi Brown με τα περισσότερα χρώματα, έτσι ώστε να βρείτε εκείνο που ταιριάζει απόλυτα με την επιδερμίδα σας, την προσωπικότητά σας αλλά και την περίσταση.

Η συλλογή Rich Lip Color δημιουργήθηκε με διάφανη βάση ώστε να αναδεικνύει το πραγματικό χρώμα του κραγιόν— δηλαδή αυτό που βλέπεις είναι και αυτό που παίρνεις! Το κρεμώδες αυτό μαλακό κραγιόν ενυδατώνει τα χείλη κρατώντας τα απαλά καθ όλη τη διάρκεια της μέρας και οι νέες συγκλονιστικές αποχρώσεις που αξίζει να εξερευνήσετε είναι οι Blazing Red, Miami Pink, Electric Violet, Taffeta και Cosmic Pink.

Η Bobbi πιστεύει ότι το makeup πρέπει να είναι απλό, αυθεντικό και προσιτό και ότι κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει ο makeup artist του εαυτού της. Σε όλα τα counters της Bobbi Brown, λοιπόν, ειδικά εκπαιδευμένοι makeup artists είναι στη διάθεσή σας για να σας μάθουν πώς να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας. Μάθετε πώς να προσθέτετε μια μικρή πινελιά χρώματος με το "Cheeks & Lips" Makeup Lesson ή πώς να ανανεώνετε το Look σας γρήγορα και εύκολα με το "Instant Pretty" Makeup Lesson, χρησιμοποιώντας τις νέες Rich Lip Color αποχρώσεις. Κάθε μάθημα μακιγιάζ καταλήγει με την δημιουργία ενός προσωπικού face chart για να σας βοηθήσει να κάνετε το look και στο σπίτι.