Προστατευτείτε μέσα στην πόλη!

Προστατευτείτε μέσα στην πόλη!

Η ηλιακή ακτινοβολία βάζει τρικλοποδιά στην ομορφιά σας! 

Ο ήλιος είναι, ίσως, ο νούμερο ένα εχθρός της επιδερμίδας. Είναι γνωστό πως η ηλιοθεραπεία μπορεί να γίνει επικίνδυνη για την επιδερμίδα, αν δεν λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, όμως γνωρίζετε πως κινδυνεύετε εξίσου και μέσα στην πόλη;

ESTEE

Κατανοώντας πόσο σημαντικη είναι η προφύλαξη της επιδερμίδας κάθε στιγμή της ημέρας, η Estée Lauder παρουσιάζει την νέα DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant UV Defense SPF 50. Η σύνθεσή της προσφέρει υψηλή προστασία του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και από τις ελεύθερες ρίζες. Βασικά της συστστικά, τα απαραίτητα για την επιδερμίδα αντι-οξειδωτικά, όπως Βιταμίνες C και E, Eukarion και EGT, τα οποία αποδεδειγμένα βοηθούν στην προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν πρόωρη γήρανση. Δυνατό σημείο της φόρμουλα, η επαναστατική τεχνολογία της η οποία επιτρέπει στα αντι-οξειδωτικά να "ανακυκλώνονται" ώστε να προσφέρουν προστασία καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτός ο συνδυασμός είναι τόσο αποτελεσματικός που απενεργοποιεί όλες τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για την φθορά του δέρματος!


Επιπλέον, η DayWear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant UV Defense SPF 50 βοηθά στην πρόληψη των ορατών σημαδιών γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο, δυσχρωμία, θαμπάδα και τραχύτητα. Περιλαμβάνει ενυδατικά συστατικά μεταξύ άλλων Υαλουρονικό οξύ για να κρατάει την επιδερμίδα ενυδατωμένη, απαλή και λαμπερή.

Μπορείτε να τη φορέσετε μόνη της, ως μια κρέμα ημέρας με υψηλό δείκτη προστασίας αλλα , πάνω από την ενυδατική σας για να εξασφαλίσετε προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία ή κάτω από το make up.