Insta Beauty: Σβήστε τη δίψα της επιδερμίδας σας!

Insta Beauty: Σβήστε τη δίψα της επιδερμίδας σας!

Γιατί κάθε beauty addict έχει (τουλάχιστον) ένα Johnson's Baby Oil στο μπάνιο της! 

Η ενυδάτωση είναι λέξη-κλειδί για την επιδερμίδα. Είναι το μυστικό για να παραμείνει ελαστική και μεταξένια, αλλά και μία από τις βασικές κινήσεις που παρατείνουν την νεανικότητά της.

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι συνειδητοποιούμε περισσότερο την ανάγκη της επιδερμίδας μας για ενυδάτωση - να, λοιπόν, η καλύτερη ευκαιρία να βάλετε αυτή την απαραίτητη κίνηση ομορφιάς στην καθημερινότητά σας από εδώ και μπρος και να μείνετε πιστή όλο το χρόνο. Να είστε σίγουρες πως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω!

Πολύτιμος σύμμαχός σας για βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, το Johnson's Baby Oil, το No 1 λάδι περιποίησης, που δημιουργήθηκε για να φροντίσει την τρυφερή επιδερμίδα των μωρών αλλά πολύ γρήγορα μπήκε στην λίστα με τα top προϊόντα περιποίησης σε κάθε ηλικία!

Πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε: Απλώστε το μετά το ντους, όταν η επιδερμίδα σας είναι ακόμα νωπή, ώστε να εξασφαλίσετε 10 φορές περισσότερη ενυδάτωση, την οποία υπόσχεται και χαρίζει το Johnson's Baby Oil. Αφού σκουπίσετε το σώμα σας ταμποναριστά έχετε δύο επιλογές: είτε να μείνετε στην μεταξένια αίσθηση που θα έχει ήδη προσφέρει στο σώμα σας το αγαπημένο σας Johnson's Baby Oil είτε, αν νιώθετε πως η επιδερμίδα σας έχει ανάγκη από εντατική ενυδάτωση, να απλώσετε ελάχιστη ποσότητα του ελαίου που θα σβήσει την δίψα της επιδερμίδας σας.

Αν ετοιμάζεστε για την βραδινή σας έξοδο η καλύτερη κίνηση για να αποκτήσει το σώμα σας την εκθαμβωτική λάμψη που αφήνει το λάδι στη βρεγμένη επιδερμίδα και την τέλεια απαλότητα, είναι το Johnson's Light Oil Spray! Η ειδικά μελετημένη σύνθεσή του απορροφάται σε δευτερόλεπτα ώστε να μπορείτε να ντυθείτε αμέσως και αγκαλιάζει το σώμα με μια διάφανη λάμψη.

Εκτός από την κλασική και λατρεμένη πουδρέ μυρωδιά του Johnson's Baby Oil στο ροζ μπουκαλάκι έχετε άλλες 3 εξαιρετικές επιλογές, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας: με εκχυλίσματα χαμομηλιού στο κίτρινο μπουκαλάκι, που ανακουφίζει και καταπραύνει ακόμα και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, με σύνθεση aloe vera στο πράσινο μπουκαλάκι για εντατική ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας ή με σύνθεση bedtime, το μοβ μπουκαλάκι, με αντιστρές άρωμα!