Μάθετε όλα τα μυστικά για νεανική επιδερμίδα από τους ειδικούς!

Μάθετε όλα τα μυστικά για νεανική επιδερμίδα από τους ειδικούς!

Και νικήστε τη μάχη με το χρόνο! 

Αυτό το Σάββατο έρχεται ένα πολύ ενδιαφέρον event που δεν πρέπει να χάσετε: η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης με την υποστήριξη της La Roche-Posay διοργανώνει την ημερίδα "Νέοι... για πάντα!", που υπόσχεται να μας μάθει όλα τα μυστικά που αφορούν στην Αντιγήρανση.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί θα μιλήσουν για θέματα υγείας, ομορφιάς, κοσμετολογίας, διατροφής και ψυχολογίας, πάντα με κοινό παρονομαστή την Αντιγήρανση, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το περίπτερο της La Roche-Posay και να ενημερωθείτε για τις δερματολογικές καινοτομίες της μάρκας όσον αφορά την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης.

Πιο συγκεκριμένα, θα γνωρίσετε και θα δοκιμάσετε τη REDERMIC [R], ένα προϊόν που εμπνέεται από τη δερματολογική πρακτική και ενσωματώνει στη σύνθεσή του Ρετινόλη, το δερματολογικό συστατικό αναφοράς στην καταπολέμηση της γήρανσης. Η σύνθεση της REDERMIC [R] με Καθαρή Ρετινόλη και Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης, έχει ενισχυμένη αποτελεσματικότητα σε ρυτίδες και ανομοιόμορφη όψη, καθώς και υψηλή ανοχή ακόμα και για το ευαίσθητο δέρμα. Και βέβαια, θα δοκιμάσετε και το αντηλιακό ANTHELIOS XL, τη δερματολογική προστασία για το ευαίσθητο ακόμα και αλλεργικό στον ήλιο δέρμα, που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVΒ και UVΑ που επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος!

Να θυμάστε ότι ο χρόνος μπορεί να νικηθεί, αρκεί η καθημερινή φροντίδα του δέρματός μας να γίνει τρόπος ζωής! Ραντεβού, λοιπόν, το Σάββατο 14 Ιουνίου, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, από τις 10:00-15:30- είσοδος ελεύθερη.