Μάθαμε πώς να βάφουμε τα μαλλιά μας στο σπίτι!

Μάθαμε πώς να βάφουμε τα μαλλιά μας στο σπίτι!

Στο hair seminar με τον Νικόλα Βιλλιώτη και την Olia της Garnier! 

Το ραντεβού μας στα headquarters της Garnier ήταν στις 10 το πρωί. Φτάσαμε όλες στην ώρα μας, και αυτό από μόνο του ήταν απόδειξη ότι περιμέναμε πώς και πώς να συναντήσουμε τον Νικόλα Βιλλιώτη, τον αγαπημένο hair expert των stars, για να μας εξηγήσει τα μυστικά της νέας βαφής Olia της Garnier και να μας μάθει πώς θα βάφουμε τέλεια τα μαλλιά μας στο σπίτι!

Εδώ στο Queen λατρεύουμε την Olia και το έχουμε αποδείξει αφιερώνοντας πολλά post σε όλα όσα την κάνουν ξεχωριστή! O Νικόλας Βιλλιώτης μας εξήγησε ολα τα δυνατά σημεία αυτής της νέας βαφής, που δικαιολογούν το γεγονός πως έχει ήδη γίνει η αγαπημένη των beauty addicts!

- Η Olia της Garnier αποτελεί την 1η μόνιμη, οξειδωτική βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία με βάση το έλαιο. Με το ODS στην σύνθεση της- την τεχνολογία ελαίου που μέχρι σήμερα βρίσκαμε μόνο σε βαφή κομμωτηρίου- η Olia χαρίζει 100% κάλυψη των λευκών μαλλιών, ξάνοιγμα έως 3 τόνους, ιδανική άνεση του τριχωτού της κεφαλής, θέτοντας τα νέα στάνταρ στο χρώμα των μαλλιών.

- Παρέχει μέγιστη απόδοση χρώματος, παράλληλα βελτιώνει ορατά την ποιότητα των μαλλιών σε σχέση με πριν την εφαρμογή. Με ειδική σύνθεση ενάντια στην τραχύτητα, το έλαιο περιβάλει τα μαλλιά και προστατεύει το λιπιδικό ιστό.

- Το χρωματικό αποτέλεσμα της Olia είναι ζωντανό, πλούσιο, βαθύ, με έντονα ρεφλέ. Και μάλιστα, η Olia δεν εγγυάται μόνο πιστότητα στον τόνο και στο ρεφλέ αλλά και ένα ομοιογενές χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλια!

- Η παλέτα της αποτελείται από 22 χρώματα και είναι ιδανική αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με τις αποχρώσεις ή αν ζητάτε την ποιότητα για τα εξασθενημένα σας μαλλιά.

Τι άλλο μας είπε ο Νικόλας - που οφείλω να πω ότι δεν χορταίνεις να τον ακούς να μιλάει γιατι κάθε λέξη του κρύβει πάθος, γνώση, ταλέντο, αγάπη για την δουλειά του!

- Οι περισσότερες γυναίκες έχουν την τάση να ανοίγουν τα μαλλιά τους το καλοκαίρι. Όμως καλό είναι να τα σκουραίνουμε έναν τόνο από το χρώμα που ήδη έχουν γιατί το καλοκαίρι ούτως ή άλλως τα μαλλιά ξανοίγουν. Αν επιμένετε να τα ξανοίξετε, θα πρέπει να ακολουθείτε ένα αυστηρό πλάνο φροντίδας με μάσκες και λαδάκια- μπορείτε να φορέσετε τη μάσκα και να κατεβείτε στην παραλία!- για να προστατέψετε το χρώμα και την ποιότητα των μαλλιών σας.

- Το βασικό χρώμα στις μεσογειακές επιδερμίδες είναι το κίτρινο.Άρα θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στη απόχρωση της επιδερμίδας και τον τόνο των μαλλιών, ώστε όταν η γυναίκα είναι άβαφη να μην αναδεικνύονται τυχόν ατέλειες. Προτιμήστε ζεστές αποχρώσεις που γλυκαίνουν το πρόσωπο ή, αν επιμένετε στους ψυχρούς τόνους, συνδυάστε τους με ζεστούς.

- Μπορεί στις προτάσεις του καλοκαιριού να είναι το super blonde όμως το Ombre είναι ό,τι πιο ιδανικό για μια σταρένια επιδερμίδα. Και αυτό, γιατί κρατάει το φυσικό χρώμα στη ρίζα- άρα έχετε εξασφαλίσει την αρμονία με το πρόσωπό σας- και ανοίγει καθώς κατεβαίνουμε προς τις άκρες.

- Όλα τα παραπάνω που ειπαμε για την Olia είναι που την κάνουν την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που βάφουν τα μαλλιά τους στο σπίτι. Και όλα είναι μελετημένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια: για παράδειγμα, πάνω στο κουτί δεν υπάρχει πρόσωπο αλλά μαλλιά, ώστε να βλέπετε ακριβώς το χρώμα που προσφέρει. Όσον αφορά στη σύνθεση, το έλαιο δεν λειτουργεί μόνο σαν καλλυντικό αλλά έχει τη δυναμική ώστε να εισχωρήσουν τα χρωστικά μέσα στην τρίχα, να κλείνει εύκολα μετά (σε αντίθεση με την αμμωνία που ανοίγει πάρα πολύ τα λέπια με αποτέλεσμα να μην κλείνουν εντελώς μετά και να ξεθωριάζει γρήγορα το χρώμα) και βέβαια δεν βαραίνει ούτε στο ελάχιστο την τρίχα. Όσο για την απόδοση του χρώματος, αυτή είναι μια ακόμα καινοτομία της Olia: τα μαλλιά μας στον άξονα από το μέτωπο προς τον αυχένα δεν έχουν ακριβώς την ίδια απόχρωση. Η Olia, με την τεχνολογία της, προσαρμόζει το χρώμα που χαρίζει ακριβώς σε αυτή την απειροελάχιστη διαβάθμιση που υπάρχει στα μαλλιά, ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι "πλαστικό" αλλά απόλυτα φυσικό!