Πόσο πιο όμορφη μπορεί να γίνει η θρυλική Terracotta του Guerlain;

Πόσο πιο όμορφη μπορεί να γίνει η θρυλική Terracotta του Guerlain;

Η νέα εκδοχή της είναι υπέροχη από κάθε άποψη! 

Η θρυλική φόρμουλα της Terracotta έρχεται αυτή τη σεζόν σε μια συλλεκτική εκδοχή. Κρατάει τον απόλυτο χαρακτήρα της μπρονζέ πούδρας που έχει κατακτήσει από την πρώτη στιγμή που λανσαρίστηκε, μόνο που φέτος ενισχύεται και με ένα blush, ώστε να κρατάμε στα χέρια μας ένα διπλό προϊόν μακιγιάζ!

Μέσα στην giant, πολυτελή συσκευασία της Terra Tropica, θα βρείτε δύο αποχρώσεις που είναι σχεδιασμένες ώστε να αγκαλιάζουν την επιδερμίδα με το χρώμα που χαρίζει ο ήλιος όταν την φιλάει αλλά και με μια ροδακινί απόχρωση που ζεσταίνει την επιδερμίδα και της δίνει ακόμα περισσότερη λάμψη υγείας. Όμως υπάρχει και μια έξτρα κίνηση: οι χρυσές λεπτομέρειες που βλέπετε στην πούδρα, δεν βρίσκονται εκει τυχαία: περνώντας το πινέλο από πάνω τους, παρασύρετε χιλιάδες μικρομόρια λάμψης που θα αγκαλιάσουν την μπρονζέ επιδερμίδα σας.

Την Terra Tropica του Guerlain μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στο πρόσωπο και το ντεκολτέ σας. Ειδικά για το πρόσωπο, να να "σμιλέψετε" τα χαρακτηριστικά σας, ακολουθείστε τον "Κανόνα των 3", συμβουλεύει ο διάσημος makeup artist του οίκου, Olivier Echaudemaison: κινήστε το πινέλο από το μέτωπο προς τα ζυγωματικά, από τα ζυγμωατικά προς το πηγούνι και μετά προς τα κάτω, στο λαιμό.