Καλώς τα 90s! 6 τάσεις στη γυναικεία ομορφιά που κάνουν δυναμική επιστροφή!

Καλώς τα 90s! 6 τάσεις στη γυναικεία ομορφιά που κάνουν δυναμική επιστροφή!

Kate Moss, Spice Girls, Kristy Turlington. Δεν σου έλειψαν;

Η αγαπημένη μας δεκαετία επανέρχεται στις τάσεις του μακιγιάζ και δεν μπορούμε να αντισταθούμε!

Νude Κραγιόν

Τίποτα πιο 90s από τα ουδέτερα ματ χείλη. Φέρτε στο νου σας την Cristy Turlington. Για να αποκτήσετε και εσείς σέξι look φροντίστε το κραγιόν να είναι δύο ή τρεις τόνους πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας (αν είναι στην ίδια απόχρωση θα φαίνεσαι χλωμή). Προσέθεσε στο τέλος λίγο διάφανο lip gloss για όγκο.

Unisex Αρώματα
Η Kate Moss πρωταγωνίστησε στη διάσημη πλέον καμπάνια γνωστού unisex αρώματος κάπου στα μέσα της δεκαετίας του '90. Η μυρωδιά εκείνης και εκείνου σε ένα μπουκάλι ήταν τάση, τώρα επιστρέφει δυναμικά και δεν μπορείτε να την αγνοήσετε. Πηγαίνετε σε ένα beauty store και βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

Σκούρα Gloss
Οι βαθιές, vamp αποχρώσεις όπως δαμασκηνί ή μπορντό είναι ακόμα πιο καυτές και από τότε που τις είδαμε πριν 20 χρόνια περίπου. Αυτή τη σεζόν και την προηγούμενη τις είδαμε στα διεθνή catwalks και πρέπει να τις προσθέσετε στο νεσεσέρ σας ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα.

Γυαλιστερή Σκια
Οι ιριδίζουσες σκιές ήταν η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ του '90. Θυμηθείτε και τα πέντε κορίτσια των Spice Girls σε περίπτωση που τις έχετε ξεχάσει. Οι γυαλιστερές σκιές δεν έφυγαν και ποτέ απλά φέτος άλλαξαν οι αποχρώσεις τους. Προτιμήστε γκρι, μπεζ και χρυσές για να αποκτήσετε μοντέρνο αποτέλεσμα.

Μπλε νύχια
Gwen Stefani, Brandy, TLC, όλα τα κορίτσια των 90s ήταν φανατικές του ιλεκτρίκ μπλε μανό και πλέο ν είμαστε και εμείς. Δίνουν χαρακτήρα σε κάθε εμφάνιση και πρέπει να το τολμήσετε.

Λευκό μολύβι ματιών
Μία λεπτή αθώα γραμμή στο εσωτερικό της κατω πλευράς του ματιού ήταν ένα τρικ μακιγιάζ του μάγου του make up, Kevyn Aucoin για να κάνει λαμπερό το βλέμμα της Janet Jackson και της Julia Roberts. Δοκιμάστε το όταν νιώθετε κουρασμένες ή το πρωινό του hangover. Κάνει θαύματα!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο προϊόν μακιγιάζ λατρεύει η Adriana Lima και ποια συμβουλή της γιαγιάς της ακολουθεί;