Ποτέ ξανά αφυδατωμένη επιδερμίδα!

Ποτέ ξανά αφυδατωμένη επιδερμίδα!

Με μια απλή κίνηση φροντίδας

Αφυδάτωση ίσον απώλεια νερού- σωστά; Ναι, αλλά όχι μόνο!

Τα Εργαστήρια Vichy έκαναν πρόσφατα ένα μεγάλο βήμα στη γνώση σχετικά με την αφυδάτωση, καθώς απέδειξαν ότι εκτος από ένα φαινόμενο που σχετίζεται με την απώλεια νερού, είναι και συνέπεια της κακής κατανομής του νερού στην επιδερμίδα! Όπως μας εξηγούν οι επιστήμονες της Vichy, κατά τη διάρκεια της ημέρας η ενυδάτωση μεταβάλλεται στις επιμέρους ζώνες του προσώπου, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται λεπτές ρυτίδες αφυδάτωσης στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, το πρόσωπο χάνει τη ζωντάνια του, η επιδερμίδα γίνεται πιο θαμπή.

VICHY - AQUALIA AMBIANCE11

Μετά από αυτές τις διαπιστώσεις, τι πιο φυσικό από το να σηκώσουν τα μανίκια, να μπουν στα Εργαστήρια και να ανανεώσουν την Aqualia Thermal, τη σειρά που καταπολεμά την αφυδάτωση, σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Η νέα λοιπόν Aqualia Thermal συνδυάζει το Ιαματικό νερό της Vichy (που αποδεδειγμένα 'ανοίγει" τα κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των κυττάρων, διευκολύνοντας την κυκλοφορία του νερού μεταξύ τους) με 3 ενεργά σάκχαρα, Υαλουρονικό Οξύ, Aquabioryl και λ-Carrageenans, ένας συνδυασμός που δεσμεύει το νερό, το συγκρατεί στην επιδερμίδα ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή του στο εσωτερικό της.

Συγκεκριμένα, το Υαλουρονικό Οξύ έχει την ικανότητα να δεσμεύει 1.000 φορές το βάρος του σε νερό, το
Aquabioryl είναι ένα σάκχαρο φυτικής προέλευσης που προκύπτει μέσω βιοτεχνολογικής διαδικασίας και έχει την ικανότητα να σχηματίζει ένα ιδιαίτερα ενυδατικό στρώμα προστασίας και προσφέρει στην επιδερμίδα ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας ενώ τα λ-Carrageenans αποτελούν εκχυλίσματα από τα κυτταρικά τοιχώματα ενός κόκκινου φυκιού και παρουσιάζουν ενδιαφέρον επειδή αποκαθιστούν τη λειτουργία προστασίας του δερμοεπιδερμικού φραγμού, με αποτέλεσμα να διατηρούν την ενυδάτωση και να λειαίνουν την επιφάνεια της επιδερμίδας.

Στην ανανεωμένη σειρά Aqualia Thermal για Δυναμική Ενυδάτωση θα βρείτε το Serum για εντατική φροντίδα αλλά και 2 κρέμες ημέρας σε διαφορετικές υφές για να επιλέξετε εκείνη που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας καθώς και προϊόντα στοχευμένης δράσης για τα μάτια και τα χείλη γιατί δεν θέλουμε να διψάει ούτε χιλιοστό του προσώπου μας!