Το νέο γαλλικό mani του καλοκαιριού από την Chanel!

Το νέο γαλλικό mani του καλοκαιριού από την Chanel!

H hot τάση της σεζόν στα χέρια σας! 

Η νέα συλλογή μακιγιάζ του οίκου Chanel είναι εμπνευσμένη από τα πιο όμορφα, σαγηνευτικά χρώματα του καλοκαιριού! Και ένα κομμάτι αυτής της μαγικής συλλογής είναι και τα νέα βερνίκια που, όπως μας έχει συνηθίσει ο οίκος, αποτυπώνουν τις πιο hot τάσεις στα χρώματα της σεζόν!

Αυτή τη φορά, οι αποχρώσεις των Le Vernis είναι ταιριαστές με τις αποχρώσεις των lip gloss της συλλογής, και δημιουγήθηκαν για να συνδυάζονται μεταξύ τους, να αναμειγνύονται, να προκαλούν τη φαντασία για τα πιο τολμηρά mix&match! Η αποχρωση Eastern Light είναι ένα οπάκ λευκό που φοριέται μόνο του ή σε συνδυασμό με τα άλλα βερνίκια της συλλογής, η Sweet Lilac είναι ένα ντελικάτο λιλά, το Pink Tonic ένα ζωηρό φούξια, το Tutti Frutti ένα γλυκό κοραλί ενώ το Mirabella ένα εκρηκτικό πορτοκαλί.

nails2


Όμως το Chanel Makeup Studio δεν σταμάτησε απλά στη δημιουργία της συλλογής. Προτείνει και δυο creative ιδέες να φορέσουμε τα βερνίκια και να μαγνητίσουμε το βλέμμα: με το "Accent Nail" mani ο οίκος προτείνει να περάσετε με διαφορετικό χρώμα τον δείκτη των χεριών σας και έχει και τα ιδανικά ζευγάρια: το Eastern Light με οποιοδήποτε άλλο χρώμα της συλλογής, το Pink Tonic στο δείκτη με το Mirabella στα υπόλοιπα νύχια, το Sweet Lilac στον δείκτη με το Tutti Frutti στα άλλα νύχια.

Όσο για το νέο γαλλικό του καλοκαιριού, ο οίκος Chanel προτείνει να απλώσετε το Eastern light σε όλο το νύχι και να τονίσετε την άκρη του με οποιοδήποτε άλλο χρώμα της συλλογής ή να απλώσετε το χρώμα στα νύχια σας και να τονίσετε την άκρη με το Eastern Light. Αν θέλετε να κάνετε ανάποδο γαλλικό, απλώστε χρώμα σε όλο το νύχι και κάντε μια γραμμή με το Eastern Light στη ρίζα των νυχιών!