Αντιγήρανση: Το μυστικό βρίσκεται στα ξεκούραστα κύτταρα!

Αντιγήρανση: Το μυστικό βρίσκεται στα ξεκούραστα κύτταρα!

Η "συνταγή" ειναι στα χέρια σας! 

Μπορεί να ζούμε πολύ μακριά από τις ιδανικές συνθήκες για ξεκούραστη, νεανική επιδερμίδα, ομως υπάρχουν τρόποι να βοηθήσουμε τα κύτταρά μας να μην γεράσουν πριν την ώρα τους!

Η Orlane δημιούργησε μια θεραπεια που μπορεί να τα τροφοδοτήσει με ενέργεια και ευεξία, παρέχοντας στα κουρασμένα κύτταρα το ιδανικό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να λειτουργήσουν ως νέα, ξεκούραστα, αποτοξινωμένα. Το Β21 extraordinaire είναι μία επαναστατική θεραπεία «επαναφοράς» υψηλής τεχνολογίας που δρα στην πηγή της γήρανσης χάρη στο αποκλειστικό σύμπλεγμα Youth Reset, το οποίο συνδυάζεται με 21 βασικά αμινοξέα, απαραίτητα για όμορφη επιδερμίδα.

Orlane

Το συγκεκριμένο αποκλειστικό σύμπλεγμα δρα στην καρδιά των κυττάρων αποκαθιστώντας τους μηχανισμούς δράσης τους και εξαλείφοντας τα σημάδια της γήρανσης, ενώ ταυτόχρονα αποκαθιστά την ενέργεια και τους μηχανισμούς της νεότητας. Έτσι, καθώς τα κύτταρα έχουν ανακτήσει την ενέργειά τους, έχουν τη δυνατότητα να δεχθούν όλα τα πλεονεκτήματα των 21 αμινοξέων της Ίριδας για την άμεση αποκατάσταση της πυκνότητας του δέρματος και για την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου.

Αποτέλεσμα: επιδερμίδα νεανική, ξεκούραστη και λαμπερή από μέσα προς τα έξω, σε κάθε ηλικία!