Η Victoria Beckham ήθελε τα μοντέλα της σούπερ λαμπερά- πώς το κατάφερε;

Η Victoria Beckham ήθελε τα μοντέλα της σούπερ λαμπερά- πώς το κατάφερε;

Μια έξυπνη κίνηση που μπορείτε να κάνετε και εσείς! 

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερος τρόπος να δοκιμαστεί ένα νέο προϊόν μακιγιάζ από τα fashion shows - και αυτό ακριβώς συνέβει με τις δύο νέες, εκπληκτικές βάσεις της Max Factor που πριν βγουν στην αγορά έκαναν ένα πολύ απαιτητικό crash test στο show της Victoria Beckham!

«Η Victoria ήθελε οι κοπέλες να έχουν φυσικό, σχεδόν αμακιγιάριστο look, αλλά παράλληλα να αναδειχθεί η ομορφιά τους με λιτές πινελιές make-up» εξηγεί η διάσημη makeup artist, Pat McGrath η οποία επιμελήθηκε το look των μοντέλων. «Έτσι, ήταν απαραίτητες λεπτομέρειες όπως η έξτρα φωτεινότητα του δέρματος. Στο επίκεντρο βρισκόταν το φυσικό glamour, που είναι τόσο μοντέρνο και σχετικό με τη σημερινή εποχή»μ συμπλήρωσε και αποκάλυψε πως το δυνατό χαρτί της σε αυτή την απαίτηση της Victoria ήταν οι δύο νέες βάσεις της Max Factor!

Ο λόγος για το Skin Luminizer Foundation και το Eye Luminizer Brightener, για το πρόσωπο και την περιοχή των ματιών, τα οποία έχουν καινοτόμο σύνθεση με ειδικά συστατικά που χαρίζουν τέλειο, φωτεινό τελείωμα, ενώ παράλληλα περιποιούνται το δέρμα. Οι περλέ χρωστικές που περιέχουν φωτίζουν τον τόνο του δέρματος για λάμψη στη στιγμή, ενώ τα ελαστομερή του Skin Luminizer Foundation δημιουργούν «παράθυρα» στο δέρμα μέσα από τα οποία αντανακλάται το φως, δίνοντας ένα λαμπερό, ζωντανό τελείωμα.

Πιο συγκεκριμένα, το Skin Luminizer Foundation χαρίζει φωτεινότητα, ελαφριά κάλυψη και ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα ενώ ταυτόχρονα, το σύμπλεγμα VitaNiacan, οι βιταμίνες B και E και η γλυκερίνη, αποκαθιστούν τη φυσική ισορροπία της υγρασίας στο δέρμα. Σχεδιασμένο ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια, το Eye Luminizer Brightener είναι το δεύτερο βήμα για μια απόλυτα λαμπερή επιδερμίδα. Η ελαφριά του σύσταση σε κίτρινους τόνους χαρίζει άμεση λάμψη, διορθώνοντας τις μπλαβιές αποχρώσεις που συχνά δημιουργούν την όψη των μαύρων κύκλων.

Στα παρασκήνια του show, η Pat McGrath ξεκίνησε την εφαρμογή του μακιγιάζ απλώνοντας προϊόντα βαθιάς ενυδάτωσης στο δέρμα των μοντέλων. Ύστερα, άπλωσε το foundation με τα δάχτυλά της για μεγαλύτερη ακρίβεια. Και για ένα τέλειο αποτέλεσμα, αφαίρεσε απαλά με χαρτομάντιλο το επιπλέον προϊόν από τα μάγουλα, αποκαλύπτοντας την απαλή, διακριτική λάμψη της επιδερμίδας των μοντέλων. Το αποτέλεσμα ήταν ένα άψογο, ακτινοβόλο look στο δέρμα, που έμοιαζε να φωτίζεται από μέσα- αυτό εξάλλου δεν είναι ο,τι θέλουμε από ένα φον ντε τεν για να γίνει το αγαπημένο μας;