Σπυράκια- μαύρα στίγματα: μια νέα φόρμουλα υπόσχεται να τα εξαφανίσει!

Σπυράκια- μαύρα στίγματα: μια νέα φόρμουλα υπόσχεται να τα εξαφανίσει!

Ατέλειες τέλος! 

Αναμφίβολα η λιπαρή επιδερμίδα, τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα- με άλλα λόγια, το σμήμα που ακολουθεί τους δικούς του, ανεξέλεγκτους ρυθμούς- είναι από τα πιο δύσκολα προβλήματα της ομορφιάς μας.

Τα καλά νέα είναι πως οι εταιρείες καλλυντικών δεν σταματούν να δημιουργούν ολοένα και πιο βελτιωμένες φόρμουλες περιποίησης με στόχο να σβήσουν τις ατέλειες και να επαναφέρουν την επιδερμίδα σε φυσιολογικούς ρυμούς λειτουργίας. Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η Bioderma, η οποία πρόσφατα λάνσαρε ένα νέο προϊόν το Sebium Global, το οποίο είναι μια δερμοκαλλυντική θεραπεία που επαναφέρει με βιολογικό τρόπο το σμήγμα στο επίπεδο του υγιούς δέρματος και σταματά τον φαύλο κύκλο της ακμής!

sebium global1

Το Sebium Global δρα τόσο στις βιολογικές αιτίες όσο και στις ατέλειες που προκαλεί η υπερβολική έκκριση sμήγματος χάρη στο κατοχυρωμένο μοναδικό συνδυασμό της πατέντας Fluidactiv και ενός νέου ενεργού συστατικού, του Bakuchiol. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός έχει αντιβακτηριδιακές και καταπραϋντικές ιδιότητες και δρα απευθείας στα σπυράκια καταπολεμώντας την φλεγμονή καθώς αναπαράγει με βιολογικό τρόπο το σμήγμα στο επίπεδο του υγιούς δέρματος. Επιπλέον, μιμείται τις ιδιότητες της βιταμίνης Ε, η οποία παρόλο που είναι πολύ σημαντική για την προστασία των λιπιδίων του σμήγματος, εκλείπει από τα άτομα με ακμή, και έτσι σταματά με βιολογικό τρόπο τη φυσιολογική διαδικασία της ακμής. Η σύνθεση του Sebium Global εμπεριέχει επίσης κερατολυτικούς παράγοντες που αποτρέπουν την πάχυνση της κεράτινης στοιβάδας κι έτσι εξαλείφει τα μαύρα στίγματα και καθαρίζει τους πόρους.

Η υφή του είναι ιδιαίτερα ελαφριά, ώστε να το φοράτε άνετα χειμώνα-καλοκαίρι ενώ με καθημερινή χρήση πρωί βράδυ, θα δείτε να επιστρέφει η υγεία της επιδερμίδας σας και να εξαφανίζονται ορατά οι ατέλειες!