Η January Jones με νέο - και καθόλου Betty Draper- κούρεμα! (φωτό)

Η January Jones με νέο - και καθόλου Betty Draper- κούρεμα! (φωτό)

Πώς σας φαίνεται το καινούριο look της star?

Είναι καλοκαίρι (που σημαίνει διάθεση για αλλαγές), τα γυρίσματα για την έβδομη και τελευταία σεζόν της σειράς Mad Men ολοκληρώθηκαν και η ίδια έχει ούτως ή άλλως μια τάση να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, οπότε δεν μας εξέπληξε ιδιαίτερα η απόφασή της να δοκιμάσει ένα διαφορετικό κούρεμα.

Η January Jones εντοπίστηκε από τους paparazzi στο αεροδρόμιο του Los Angeles με χαλαρά σπαστά μαλλιά και βαριές αφέλειες, που φτάνουν στο ύψος των φρυδιών της, ένα φρέσκο, νεανικό στυλ- και πάντως καθόλου κοντά στον ρόλο της ως Betty Draper.

Πέρσι είχε επίσης δοκιμάσει να παίξει με τον συνδυασμό bob και φράντζας, την οποία χτένιζε προς το πλάι ενώ την έχουμε δει να τολμάει το κόκκινο και το καστανό για να επιστρέψει τελικά στο ψυχρό ξανθό χρώμα και να δηλώσει πως θα κάνει κράτει στις αλλαγές στο χρώμα, γιατί τα μαλλιά της είναι τόσο ταλαιπωρημένα που "τελικά θα χρειαστεί να τα ξυρίσω και να βάλω περούκα".

Πώς σας φαίνεται η αλλαγή στο look της ηθοποιού; Μήπως εκείνη τελικά δεν είναι και τόσο σίγουρη γιαυτό και προσπαθεί να κρυφτεί από τον φωτογραφικό φακό; Δείτε τις φωτό της January Jones στην παραπάνω γκάλερι