Chubby Stick for Cheek: Ξεχάστε το ρουζ όπως το ξέρατε!

Chubby Stick for Cheek: Ξεχάστε το ρουζ όπως το ξέρατε!

Η Clinique λανσάρει τον πιο εύκολο τρόπο να δώσετε υπέροχο χρώμα υγείας στα μάγουλα! 

Το Chubby Stick δεν είναι απλά το όνομα ενός προϊόντος. Η επικεφαλίδα μιας ολόκληρης γενιάς προϊόντων, ένα από τα πιο πρωτοποριακά concepts στο μακιγιάζ με το οποίο η Clinique έκανε την ανατροπή στο νεσεσέρ μας!

Η εμμονή με τα Chubby Sticks ξεκίνησε από τα χείλη, συνεχίστηκε πέρσυ με τα Chubby Sticks για τα μάτια και τώρα έρχεται μια νέα εκδοχή τους, για τα μάγουλα. Ιδανικό για να ανανεώνετε το ρουζ σας ακόμα και χωρίς καθρέφτη, το νέο Chubby Stick Cheek Colour Balm είναι εύκολο στην εφαρμογή καθώς η σύνθεσή του γλιστρά απαλά και εύκολα στα ζυγωματικά για χρώμα με μεγάλη διάρκεια. Μάλιστα η υφή του είναι έτσι μελετημένη ώστε να μπορεί να απλωθεί σε στρώματα ανάλογα με την επιθυμητή ένταση και κάλυψη, ξεκινώντας από ένα φυσικό, λαμπερό look μέχρι ένα πιο έντονο χρώμα.

Επιπλέον, ένας συνδυασμός από λεκιθίνη, σκουαλένιο και βιταμίνη Ε βοηθά στην επανόρθωση της υδρολιπιδικής ασπίδας ώστε να μην ξηραίνει την επιδερμίδα, να μην "σπάει" το χρώμα και να είναι ανθεκτικό στο νερό, τον ιδρώτα και την υγρασία.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους της επιδερμίδας το Chubby Stick Cheek Colour Balm είναι διαθέσιμο σε 4 αποχρώσεις: Amp'd up Apple, Robust Rhubarb, Roly Poly Rosy, και Plumped up Peony. Για να το εφαρμόσετε, απλά περάστε το στικ από τα μάγουλα σας και αναμίξτε το με ένα πινέλο για ρούζ ή ένα σφουγγαράκι ή ακόμη και τα δάχτυλά σας.

Έρχεται το Σεπτέμβριο στα stands της Clinique.