Kαστορέλαιο: Αυτή είναι η λύση για πλούσια φρύδια, βλεφαρίδες και μαλλιά

Kαστορέλαιο: Αυτή είναι η λύση για πλούσια φρύδια, βλεφαρίδες και μαλλιά

Είναι πραγματικά θαυματουργό

Άτονα μαλλιά; Aδύναμες βλεφαρίδες; Αραιά φρύδια; Όποιο πρόβλημα και να έχετε, η λύση είναι μία και μάλιστα πολύ οικονομική. Το καστορέλαιο, λοιπόν, είναι ένα φυτικό έλαιο, το οποίο παράγεται από το φυτό Ρίκινος ο Κοινός. Παλιότερα το χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύσουν δερματικές νόσους. Σήμερα, αποτελεί συστατικό πολλών καλλυντικών, καθώς και αγαπημένη beauty επιλογή πολλών γυναικών.


Το καστορέλαιο, λοιπόν, κάνει θαύματα σε μαλλιά, φρύδια και βλεφαρίδες, καθώς βοηθά στην ενδυνάμωση της τρίχας.

Πάμε να δούμε πώς θα το χρησιμοποιήσετε σωστά:


- Βλεφαρίδες: Καθαρίστε καλά το μπουκαλάκι μιας άδειας μάσκαρα. Τοποθετήστε καστορέλαιο μέσα στο μπουκαλάκι και εφαρμόστε με το βουρτσάκι πάνω στις βλεφαρίδες σας προτού κοιμηθείτε. Το πρωί ξεπλένετε κανονικά το πρόσωπό σας.
- Φρύδια: Μπορείτε είτε να ακολουθήσετε την παραπάνω διαδικασία, είτε να βουτήξετε μια μπατονέτα μέσα στο μπουκαλάκι με το καστορέλαιο. Εφαρμόστε με προσοχή στα φρύδια σας έτσι ώστε να μην τρέξει το έλαιο στο πρόσωπο.
- Μαλλιά: Απλώστε το καστορέλαιο μόνο στο τριχωτό και κάνετε με αυτό πολύ καλό μασάζ . Τυλίξτε τα μαλλιά με μια μεμβράνη και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ. Το πρωί λούζετε κανονικά τα μαλλιά σας.

Διαβάστε ακόμα

Διακοπές τέλος; Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με τα πιο αποτελεσματικά tips!