Ελένη Μενεγάκη – Olay Total Effects: Μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης

Ελένη Μενεγάκη – Olay Total Effects: Μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης

Η Ελένη Μενεγάκη και η Olay total effects συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν από περίπου δύο χρόνια και από τότε έγιναν αχώριστες .

Σήμερα, η σχέση αυτή ανανεώνεται και γίνεται πιο δυνατή. Η Ελένη Μενεγάκη, βλέποντας τόσο η ίδια - όσο και οι «φίλες» της - τα αποτελέσματα της Olay total effects, παρακινεί περισσότερες ακόμα Ελληνίδες να την εμπιστευτούν.


Η πρέσβειρα της Olay total effects, Ελένη Μενεγάκη, είναι επιτυχημένη και λαμπερή και ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες της πραγματικής ομορφιάς που προσφέρει η Olay. Είναι μια σύγχρονη γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και στυλ, που καλείται να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους ταυτόχρονα: μητέρα τριών παιδιών, επιτυχημένη επαγγελματίας στο χώρο της και αληθινή γυναίκα. Παράλληλα προσπαθεί να φροντίζει την εμφάνισή της και να παραμένει υγιής και λαμπερή, φροντίζοντας τον εαυτό της εξωτερικά και εσωτερικά.


Η Olay total effects δίνει το επιπλέον πλεονέκτημα στις γυναίκες, που καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλαπλούς ρόλους και αναζητούν πολλαπλές αντιγηραντικές λύσεις, να βρουν επτά αντιγηραντικές δράσεις σε μία μόνο κρέμα. Σε αυτή την κρέμα η Ελένη Μενεγάκη βρήκε ότι χρειαζόταν και δημιούργησε μία μία δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με την Olay, το brand που πρεσβεύει την πραγματική ομορφιά, και δίνει στις γυναίκες τη δυνατότητα να φροντίζουν την επιδερμίδα τους και να αναδεικνύουν τον καλύτερό τους εαυτό.