Τρύφωνας Σαμαράς: Ο διάσημος κομμωτής συνεργάζεται με το Mythic Oil της L’Oréal Professionnel

Τρύφωνας Σαμαράς: Ο διάσημος κομμωτής συνεργάζεται με το Mythic Oil της L’Oréal Professionnel

Ο Τρύφωνας Σαμαράς αποφάσισε να ανακαλύψει το μυστικό του σε ένα γύρισμα γεμάτο Mythic Oil.

H L'Oréal Professionnel, επαγγελματική μάρκα κομμωτηρίου, παρουσίασε τον Ιούνιο του 2011 ένα νέο λάδι περιποίησης μαλλιών, το Mythic Oil. Από την πρώτη στιγμή η επιτυχία του ήταν μεγάλη και η προτίμηση των γυναικών εμφανής. Τον Μάρτιο 2012 η L'Oréal Professionnel ξεκίνησε τη συνεργασία της με το διάσημο κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά, με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν για το Μυστικό του Τρύφωνα!

Όπως όλοι οι κομμωτές, έτσι και ο Τρύφωνας έχει το μυστικό του και δεν είναι άλλο από το Mythic Oil! Αυτό που το κάνει 'μαγικό' είναι ότι με 1 μόνο σταγόνα έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς από ένα και μόνο προϊόν: Θρέψη, λάμψη, πειθαρχία και δράση ενάντια στο φριζάρισμα. Το προϊόν δεν βαραίνει καθόλου τα μαλλιά ακόμα και τα πιο λεπτά, ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και πριν το χτένισμα για διευκόλυνση του χτενίσματος και μετά για ακόμα πιο έντονη λάμψη.

Την Τρίτη 27 Μαρτίου βρεθήκαμε στο κομμωτήριο του Τρύφωνα Σαμαρά (Β. Κωνστ/νου 30) όπου έγιναν τα γυρίσματα του video: 'Το Μυστικό του Τρύφωνα Σαμαρά'. Στο video πρωταγωνιστές είναι εκτός από τον Τρύφωνα και η γνωστή ηθοποιός Anna Dimitrievic. To σενάριο θέλει την Anna να παίρνει συνέντευξη από τον Τρύφωνα ως ένας star του cinema, για το Μυστικό του που δεν είναι άλλο από το Mythic Oil. Ο Τρύφωνας μας αποκαλύπτει το μυστικό του και μας δείχνει βήμα-βήμα πώς είναι η σωστή εφαρμογή του προϊόντος αλλά και όλες τις χρήσεις σε σγουρά, σπαστά και ίσια μαλλιά χτενίζοντας την Anna Dimitrievic.

Στο backstage του γυρίσματος όπως ήταν αναμενόμενο, επικρατούσε πολύ καλό κλίμα με τον Τρύφωνα πολύ ευδιάθετο να κάνει συνέχεια πλάκα στην Αnna. Ο Τρύφωνας δε σταματούσε να βάζει στα μαλλιά τα δικά του, της Αnna αλλά και όλων των συντελεστών... Mythic Oil.

Οποιαδήποτε ομοιότητα του Τρύφωνα και της Αnna με τους Brad Pitt και Angelina Jolie αντίστοιχα είναι ....εντελώς συμπτωματική!

Απολαύστε το video και αναζητήστε το Μυστικό του Τρύφωνα, το Mythic Oil στα κομμωτήρια της L'Oréal Professionnel.