Curl talk: H «βασίλισσα της μπούκλας» δημιουργεί για τη Sunsilk Co-Creations

Curl talk: H «βασίλισσα της μπούκλας» δημιουργεί για τη Sunsilk Co-Creations

To Sunsilk επέλεξε την Quidad για το πάθος, την αφοσίωση και την έμπνευσή της σχετικά με τις μπούκλες.

Η Ouidad ξεκίνησε την εντυπωσιακή καριέρα της ως μαθητευόμενη hair stylist κορυφαίων σχεδιαστών, θεατρικών παραγωγών του Broadway και διαφημιστικών εταιρειών.

Έγινε διάσημη για την αποκλειστική τεχνική της «Carving and Slicing», ενώ διαθέτει τη δική της σειρά premium προϊόντων αποκλειστικά για γυναίκες με σγουρά μαλλιά.

Κορυφαία στιγμή της καριέρας της είναι το βιβλίο «Curl Talk», που της χάρισε τον τίτλο της «Βασίλισσας της Μπούκλας».

Εργάζεται στη Νέα Υόρκη και έχει δημιουργήσει δύο κομμωτήρια αποκλειστικά για γυναίκες με μπούκλες, γιατί θέλει να κάνει όλες τις σγουρομάλλες του κόσμου να αγαπήσουν και να σεβαστούν τις μπούκλες τους, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα.

Εμφανίζεται πολύ συχνά στην τηλεόραση και συνεργάζεται με τα περιοδικά Cosmopolitan, Lucky, Allure, Natural Health και New Woman.

Η σειρά που έφτιαξε μαζί με τη Sunsilk, είναι η σειρά για μπούκλες της Sunsilk Co-Creations. Το μυστικό της σειράς είναι η σύνθεση με Nutri-Collagen Protein, που έχει την ικανότητα να συγκρατεί την υγρασία ενυδατώνοντας τα σγουρά μαλλιά, που έχουν την τάση να εμφανίζουν σημάδια ξηρότητας. Βοηθά να σχηματιστούν πειθαρχημένες, ελαστικές μπούκλες με «νεύρο», και μειώνει το φριζάρισμα.