Kora: τα οργανικά καλλυντικά της Miranda Kerr

Kora: τα οργανικά καλλυντικά της Miranda Kerr

Μία σειρά διαφορετική που ακολουθεί τις προδιαγραφές όσων αγαπούν τα οργανικά καλλυντικά.

Η γυναίκα του Orlando Bloom, η Miranda Kerr που είναι μοντέλο της Victoria's Secret, έχει τη δική της οργανική σειρά καλλυντικών. Τα Kora είναι είναι τα καλλυντικά που συγκεντρώνουν όσα θέλει η Miranda και το Treasure Yourself, είναι το βιβλίο της γύρω από όλα αυτά.

Είναι πολύ επιλεκτική και εκτιμά τα φυσικά και οργανικά πράγματα στη ζωή της, όπως έχει πει. Τρία χρόνια πριν ξεκίνησε την έρευνα και τη δημιουργία της σειράς μαζί με ειδικούς για να φτάσει σήμερα να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Τα KORA Organics Skincare είναι το αποτέλεσμα.

Βασικό συστατικό της σειράς είναι το Noni, ένα τροπικό φρούτο που αναπτύσσεται σε αφθονία στη Γαλλική Πολυνησία και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Εκτός αυτού, φυτικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια, βιταμίνες Α, C και E και πολλά ακόμη συστατικά συγκεντρώνονται στις συνθέσεις τους για να ενυδατώσουν, να θρέψουν και να ανανεώσουν το δέρμα.

Όπως έχει αναφέρει η Miranda «Είμαι πολύ χαρούμενη που μπόρεσα να αξιοποιήσω τις γνώσεις μου και τις εμπειρίες μου από τα φυσικά και οργανικά προϊόντα».