Η Lily Cole ενσαρκώνει τις αξίες της The Body Shop

Η Lily Cole ενσαρκώνει τις αξίες της The Body Shop

Look Good, Feel Good, Do Good. Αυτό πρεσβεύει η The Body Shop και η Lily Cole.

Ακτιβίστρια, μοντέλο και ηθοποιός η Lily Cole θα ενσαρκώσει τις αξίες της The Body Shop και θα εμπνεύσει νέους ακτιβιστές ανά τον κόσμο στο πλαίσιο της νέας πρότασης στο χώρο της ομορφιάς με κεντρικό μήνυμα Beauty With Heart.

Η Sophie Gasperment, Executive Chairman της The Body Shop, δήλωσε: «Ξέρουμε ότι το Βrand μας προσφέρει κάτι παραπάνω από απλά προϊόντα ομορφιάς. Τα προϊόντα μας κρύβουν μια ολόκληρη ιστορία πίσω από την ετικέτα τους, είναι προϊόντα με 'καρδιά'. Σήμερα κοιτάμε το μέλλον... ένα μέλλον όπου η έννοια της ομορφιάς θα είναι συνώνυμο για τις νέες γενιές με το να δείχνεις όμορφος, να νιώθεις όμορφα αλλά και να κάνεις καλό».

Η Lily Cole, Global Brand Advocate της The Body Shop, λέει: «Εδώ και καιρό πρεσβεύω ότι οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές έχουν τη δύναμη να προκαλέσουν θετικές αλλαγές. Η The Body Shop έχει μια υπεύθυνη θέση προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον και είναι πραγματικά υπέροχο να υποστηρίζεις ένα Βrand που έχει πρωτοστατήσει σε αυτόν τον τομέα αποτελώντας το παράδειγμα.»