Ακόμα ψάχνεις το στυλ σου στο άρωμα; Δες τι ετοίμασε η attr@ttivo!

Ακόμα ψάχνεις το στυλ σου στο άρωμα; Δες τι ετοίμασε η attr@ttivo!

Τρία stylish μπουκαλάκια κρύβουν hot ελιξίρια! 

Το άρωμα που λατρεύεις είναι εκείνο που σε αγκαλιάζει σαν δεύτερο δέρμα, που σε κάνει να νιώθεις τόσο άνετα και γεμάτη αυτοπεποίθηση, σα να φοράς το πιο αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου. Με δεδομένο ότι η attr@ttivo υπογράφει πολλά από τα πιο αγαπημένα μας ρούχα, ήταν απλά ζήτημα χρόνου να δημιουργήσει ένα από τα πιο λατρεμένα γυναικεία "αξεσουάρ", ένα άρωμα.

Πράγμα που συνέβη, και μάλιστα x3! Αυτή τη σεζόν η attr@ttivo αρωματίζει τις στιγμές μας οχι με ένα αλλά με 3 διαφορετικά μεταξύ τους αρώματα, το Ο,D και E, που αν τα βάλεις δίπλα δίπλα σχηματίζουν τη λέξη ODE, που σημαίνει ωδή!

Κάθε ένα άρωμα είναι μια ωδή σε έναν διαφορετικό τύπο γυναίκας, ενώ όλα εκφράζουν την ξεγνοιασιά και απλότητα που όλες θέλουμε στην καθημερινότητά μας. Αν σε συγκινούν οι πουδρέ ευωδιές, δοκίμασε το O (Ode to barefoot walks), αν θέλεις το άρωμά σου να είναι σπιρτόζικο θα αγαπήσεις το D (Ode to nervous laughs) ενώ το Ε απευθύνεται στις πιο ρομαντικές από εμάς, που λατρεύουν την φρεσκάδα των λουλουδιών.