Κρέμες Sensibio: H Βιολογία στην υπηρεσία του ευαίσθητου δέρματος

Κρέμες Sensibio: H Βιολογία στην υπηρεσία του ευαίσθητου δέρματος

Η βιολογική λύση από την BIODERMA

Το δέρμα στην περιοχή των ματιών υπεραντιδρά στους επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες, όπως οι ξαφνικές αλλαγές της θερμοκρασίας, η μόλυνση και το στρες του σύγχρονου τρόπου ζωής, συνθήκες που δεν είναι συμβατές με τη φυσική του βιολογία. Ως αποτέλεσμα, το όριο ανεκτικότητάς του μειώνεται και μπορεί να γίνει ευαίσθητο έως δυσανεκτικό.


Μερικά από τα συμπτώματα του ευαίσθητου δέρματος στην περιοχή των ματιών είναι η αίσθηση τραβήγματος και η φαγούρα, ενώ ο δερματικός φραγμός του ευαίσθητου δέρματος διαταράσσεται οδηγώντας έτσι σε αφυδάτωση και πιο εύκολη διείσδυση των εξωτερικών ερεθιστικών ουσιών που μπορεί να προκαλέσουν φλεγμονή ή αλλεργίες.


Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ από την BIODERMA


Η κρέμα καθημερινής περιποίησης για την περιοχή των ματιών, Sensibio Eye, με την κατοχυρωμένη καινοτομία TOLERIDINE®, αποτέλεσμα έρευνας των εργαστηρίων BIODERMA, αυξάνει με φυσικό τρόπο το σημείο ανεκτικότητας του δέρματος.


Η κατοχυρωμένη καινοτομία TOLERIDINE® με βασικό ενεργό συστατικό την Laminaria Οchroleuca (εκχύλισμα από χρυσοφύκη) αναστέλλει την έκκριση των προ-φλεγμονωδών κυτοκινών και μειώνει την ευαισθησία του δέρματος. Το Enoxolone, εκχύλισμα της ρίζας Licorice(Γλυκόριζα), πολύ γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του, καταπραΰνει άμεσα το δέρμα από οποιονδήποτε ερεθισμό. Έτσι χάρη στην πατέντα TOLERIDINE® της BIODERMA, το όριο ανεκτικότητας του ευαίσθητου δέρματος της περιοχής των ματιών αυξάνεται, το δέρμα γίνεται πιο ανθεκτικό και λιγότερο αντιδραστικό.


Επίσης, η Sensibio Eye, χάρη στην καφεΐνη που περιέχει συμβάλλει στην αποσυμφόρηση της περιοχής των ματιών και το πρήξιμο, ενώ παράλληλα καταπραΰνει το δέρμα και ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές, χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει. H σωστή ενυδάτωση του δέρματος στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών είναι επίσης πολύ βασική καθώς με την ενυδάτωση σταθεροποιείται ο δερματικός φραγμός κι έτσι αποτρέπεται η είσοδος των ερεθιστικών ουσιών. Η κρέμα περιποίησης για την περιοχή των ματιών Sensibio Eye, χάρη στην ξυλιτόλη, την γλυκερίνη και το υαλουρονικό οξύ που περιέχει ενυδατώνει άμεσα το δέρμα με αποτέλεσμα που διαρκεί ακόμη και μετά από 8 ολόκληρες ώρες προστατεύοντας έτσι από τους καθημερινούς εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία ή φλεγμονή.


Επίσης, το ευαίσθητο δέρμα έχει ανάγκη προστασίας από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες το αποδυναμώνουν και ενεργοποιούν την φλεγμονώδη διαδικασία. Η κρέμα για την περιοχή των ματιών Sensibio Eye, χάρη στην μαννιτόλη που περιέχει, παράγωγο ζακχάρου από το φυτό μάννα, αποτελεί παγίδα των ελεύθερων ριζών κι έτσι προστατεύει το δέρμα.


Έτσι, η κρέμα Sensibio Eye, για την περιοχή των ματιών, αυξάνει το όριο ανεκτικότητας του ευαίσθητου δέρματος το οποίο καταπραΰνει άμεσα, ενώ εγγυάται άμεση άνεση και άριστη ανεκτικότητα καθώς η σύνθεσή της δεν περιέχει άρωμα, συντηρητικά ή επιφανειοδραστικές ουσίες. Η υποαλλεργική λεπτόρρευστη gel υφή της προσαρμόζεται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και από χρήστες φακών επαφής αφού έχει άριστη οφθαλμολογική ανεκτικότητα.


-Εφαρμόστε 1-2 φορές την ημέρα στην περιοχή των ματιών αφού πρώτα έχετε καθαρίσει με Sensibio H2O της BIODERMA. Κάνετε μασάζ απαλά μέχρι να απορροφηθεί, ενώ στην συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε make up.

Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και σούπερ ενυδάτωση χρησιμοποιήστε την κρέμα περιποίησης προσώπου Sensibio. H σωστή ενυδάτωση του ευαίσθητου δέρματος είναι επίσης πολύ βασική, καθώς με την ενυδάτωση, σταθεροποιείται ο δερματικός φραγμός κι έτσι αποτρέπεται η είσοδος των ερεθιστικών ουσιών. Η κρέμα περιποίησης προσώπου Sensibio, χάρη στην ξυλιτόλη και την γλυκερίνη που περιέχει ενυδατώνει άμεσα το δέρμα με αποτέλεσμα που διαρκεί ακόμη και μετά από 8 ολόκληρες ώρες.

Η κρέμα περιποίησης προσώπου Sensibio, χάρη στην μαννιτόλη που περιέχει, παράγωγο ζακχάρου από το φυτό μάννα, αποτελεί παγίδα των ελεύθερων ριζών κι έτσι προστατεύει το δέρμα. Η κρέμα Sensibio εγγυάται επίσης άμεση άνεση και άριστη ανεκτικότητα καθώς η σύνθεσή της δεν περιέχει άρωμα, συντηρητικά ή επιφανειοδραστικές ουσίες. Δεν προκαλεί μαύρα στίγματα, έχει πολύ απαλή υφή και αποτελεί ιδανική βάση για make up.


Η BIODERMA
, ειδικός στη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος, προτείνει για την καθημερινή σας φροντίδα την κρέμα περιποίησης προσώπου Sensibio Légère ή Sensibio Riche που θρέφει και προστατεύει το ευαίσθητο ή δυσανεκτικό δέρμα. Αν έχετε κανονικό ή λιπαρό δέρμα, προτιμήστε την Sensibio Légère, ενώ αν έχετε ξηρό, την Sensibio Riche.


-Εφαρμόστε 1-2 φορές την ημέρα σε πρόσωπο και λαιμό αφού πρώτα έχετε καθαρίσει το δέρμα σας με το Sensibio H2O της BIODERMA.

*Στα φαρμακεία από την Pharmathen