Συλλέγετε Organza;

Συλλέγετε Organza;

Μία πολυτελής limited edition του αρώματος Organza του Givenchy, περνάει από την Αίγυπτο για να φτάσει σε σας πιο δροσερή και ιδιαίτερη μέσω της Harvests 2010 collection.

Αναζητώντας πάντα την σπανιότητα και την αποκλειστικότητα ο οίκος Givenchy, έχει συμπεριλάβει στις αρωματικές του δημιουργίες τη σειρά Givenchy Harvests collection luxurious limited edition 2010.


Τα κλασικά αρώματα του οίκου, μπαίνουν σε πολυτελή μπουκάλια και αλλάζουν λίγο το χαρακτήρα τους, προσθέτοντας το καθένα κάποιο άνθος που έχει επιλεχθεί προσεκτικά ειδικά γι' αυτό, και έχει καλλιεργηθεί οργανικά, γεγονός που αντικατοπτρίζει και την ευαισθησία του οίκου για το περιβάλλον και τα φυσικά συστατικά.


Για το eau de parfum Organza, έχει επιλεχθεί το Neroli από το Δέλτα του Νείλου στην Αίγυπτο από οργανική φάρμα, το οποίο μαζεύεται με το χέρι και γίνεται διαλογή για να μείνουν μόνο τα καλύτερα. Αυτά δίνουν μία φρεσκάδα που προστίθεται στον αισθησιασμό του κλασικού Organza και δημιουργείται το 2010 Harvests Neroli Organza.