Πώς θα πετύχετε την απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης στην επιδερμίδα με Johnson's® Baby Oil;

Βιβή Αγγελάκη
Πώς θα πετύχετε την απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης στην επιδερμίδα με Johnson's® Baby Oil;

Αν αναρωτιέστε πώς η επιδερμίδα σας θα ενυδατωθεί βαθιά αποκτώντας μια απαλή και διάφανη λάμψη που θα διαρκεί, τότε δεν έχετε παρά να εμπιστευτείτε τη μαγική σύνθεση του Johnson's® Baby Oil! Αντικαθιστώντας το συνηθισμένο σας ενυδατικό προϊόν με το Johnson's® Baby Oil, μπορείτε να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας όλα όσα χρειάζεται εν όψει Καλοκαιριού!

Εδώ και χρόνια, το Johnson's® Baby Oil προσφέρει απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψης στην επιδερμίδα, ενώ χάρη στο μοναδικό τρόπο χρήσης του, γρήγορα και με λίγες κινήσεις μπορούμε να φροντίσουμε την επιδερμίδα ώστε να δείχνει απόλυτα ελκυστική και νεανική.

Αρχικά μετά το ντους ή το μπάνιο, μπορείτε να το απλώσετε στην βρεγμένη ή νωπή επιδερμίδα σε όλο σας το σώμα, «σφραγίζοντας» με αυτόν τον τρόπο, μέσα της 10 φορές περισσότερη υγρασία. Έπειτα, σκουπιστείτε απαλά- ταμποναριστά και ευθύς θα νιώσετε το δέρμα σας τέλεια ενυδατωμένο και μοναδικά απαλό. Το σημαντικότερο; Δεν αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας στην επιδερμίδα.

Φυσικά, το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα που αφήνει το λάδι στην βρεγμένη επιδερμίδα , μπορείτε να το εξασφαλίσετε και σε στεγνή επιδερμίδα εξίσου αποτελεσματικά, χάρη στο Johnson's® Baby Light Oil Spray. Η μη λιπαρή του υφή, απλώνεται κατευθείαν σε στεγνή επιδερμίδα, απορροφάται αμέσως αφήνοντας μια απαλή διάφανη λάμψη στο δέρμα.

Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, τo Johnson's® Baby Oil θα είναι ο απαραίτητος σύμμαχος ομορφιάς μας, και ένα από τα must have του καλοκαιρινού νεσεσέρ μας!