Βeauty tips ενυδάτωσης με Johnson's® Baby Oil!

Βιβή Αγγελάκη
Βeauty tips ενυδάτωσης με Johnson's® Baby Oil!

Θα σας «λύσουν» τα χέρια και φυσικά θα σας χαρίσουν την απόλυτη ενυδάτωση...

Αναμφισβήτητα, το Johnson's® Baby Oil είναι από τα αγαπημένα μας προϊόντα γιατί συνεχίζει να μας ομορφαίνει ήδη από τα παιδικά μας χρόνια... Κι όμως, αυτό το μικρό μπουκαλάκι μπορεί να χαρίσει την πολυπόθητη ενυδάτωση στο σώμα μας, χάρη στις θαυματουργές ιδιότητές του! Δείτε , λοιπόν, που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες...

Μαλακές φτέρνες και πέλματα

Καλοκαίρι και τα σανδάλια αλλά και γενικότερα τα ανοιχτά παπούτσια έχουν την τιμητική τους. Τι γίνεται όμως, όταν οι φτέρνες σας είναι τραχιές και αφυδατωμένες; Αποβραδίς κάντε ελαφρύ μασάζ με Johnson's® Baby Oil και κοιμηθείτε φορώντας κάλτσες. Το πρωί οι φτέρνες σας θα είναι πιο μαλακές και απαλές από ποτέ!

Χαλαρωτικό Μασάζ

Εάν είχατε μια δύσκολη μέρα τότε ένα χαλαρωτικό μασάζ είναι αυτό που χρειάζεστε στο τέλος! Κι αν νομίζετε ότι κάτι τέτοιο θέλει μεγάλη προετοιμασία εκ μέρους σας, όπως ειδικά έλαια ή κρέμες, κάνετε λάθος. Πάρτε ανά χείρας το Johnson's® Baby Oil και κάντε με αυτό μασάζ. Εκτός του ότι θα σας χαλαρώσει, θα κάνει το δέρμα σας απαλό και λείο.

Απαλά πόδια

Αν αισθάνεστε την επιδερμίδα των ποδιών σας σκληρή και ξηρή, τότε αυτό που της λείπει είναι σίγουρα η ενυδάτωση. Το Johnson's® Baby Oil είναι αυτό που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας μια μεταξένια αίσθηση, αφήνοντάς την εξαιρετικά ενυδατωμένη!

Μεταξένια επιδερμίδα σε χέρια και αγκώνες

Πολλές φορές, θα σας έχει τύχει, η επιδερμίδα στους αγκώνες σας να είναι σκληρή και να αποκτά μια αντιαισθητική, τραχιά υφή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, απλώστε λίγο Johnson's® Baby Oil και κάντε ελαφρύ μασάζ . Αμέσως θα δείτε τη διαφορά!