Νέα σειρά Dove Body Wash: Με ένα μόνο ντους πιο απαλή και όμορφη επιδερμίδα!

Βιβή Αγγελάκη
Νέα σειρά Dove Body Wash: Με ένα μόνο ντους πιο απαλή και όμορφη επιδερμίδα!

Τι πιο όμορφο από το να ξεκινά η καθημερινή μας περιποίηση ομορφιάς με ένα ντους, που θα αφήνει την επιδερμίδα μας απαλή και πιο λεία από ποτέ!

Τώρα το καλοκαίρι η επιδερμίδα μας χρειάζεται ακόμα περισσότερη ενυδάτωση. Ας κάνουμε ένα δώρο στην επιδερμίδα μας, με καθημερινό ντους με το νέο αφρόλουτρο Dove.

Χάρη στην επιλογή εξευγενισμένων ήπιων συστατικών καθαρισμού, η νέα σειρά Dove Body Wash έρχεται για να χαρίσει σε κάθε γυναίκα μια συναρπαστική εμπειρία ντους με ένα πιο πλούσιο και κρεμώδη αφρό. Εξάλλου, δεν αποτελεί τυχαία τη μεγαλύτερη καινοτομία της μάρκας, αφού οι ειδικοί του Dove βελτίωσαν τη σύνθεσή του, κάνοντας το αφρόλουτρο Dove ακόμα πιο απαλό για την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας.

Το αποτέλεσμα; Πιο όμορφη, απαλή και λεία επιδερμίδα με ένα μόνο ντους και φυσικά, άνεση και αυτοπεποίθηση όλη μέρα.

Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του ήπιου καθαρισμού με τα θρεπτικά για την επιδερμίδα συστατικά του συμπλέγματος Nutrium MoistureTM, η νέα σειρά Dove Body Wash βοηθά το ευάλωτο δέρμα να παραμένει προστατευμένο και ικανό να ρυθμίζει τη φυσική ισορροπία υγρασίας στην επιδερμίδα. Έτσι, το ντους μετατρέπεται σε μια ολοκληρωμένη και ανώτερη εμπειρία φροντίδας, καθαρισμού και ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Και ένα σημαντικό tip! Λόγω της πλούσιας σύνθεσης του νέου αφρόλουτρου Dove μια μικρή μόνο ποσότητα στο σφουγγάρι αρκεί για πλούσιο αφρό και καθαρισμό της επιδερμίδας!Μπορούμε να ξεκινήσουμε, λοιπόν, τη μέρα μας απολαμβάνοντας ένας ντους με το νέο Dove Body Wash και θα δούμε την καθημερινή φροντίδα του εαυτού μας να γίνεται μια πραγματική εμπειρία ομορφιάς.


Η ολοκληρωμένη σειρά Dove Body Wash περιλαμβάνει τα:

• Dove Deeply Nourishing Body Wash
• Dove Gentle Exfoliating Body Wash
• Dove Caring Protection Body Wash
• Dove Purely Pampering range Body Wash (σε τέσσερα υπέροχα αρώματα)
• Dove GoFresh range Body Wash (σε τρία υπέροχα αρώματα)
• ADD Dove Silk Body Wash