Ο καλύτερος σύμμαχος για λεία και λαμπερή επιδερμίδα αυτό το καλοκαίρι!

Βιβή Αγγελάκη
Ο καλύτερος σύμμαχος για λεία και λαμπερή επιδερμίδα αυτό το καλοκαίρι!

Καλοκαίρι και η ανάγκη ενυδάτωση της επιδερμίδας, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, είναι ένα από τα ζητούμενα κάθε γυναίκας! Το σώμα μας έχει την τάση να αφυδατώνεται πιο γρήγορα απ' ότι τους χειμερινούς μήνες και αυτό είναι κάτι που οι περισσότερες το καταλαβαίνουμε από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Καλύτερος σύμμαχός για βαθιά ενυδάτωση και μεταξένια απαλότητα της επιδερμίδας, το Johnson's® Baby Oil, το διαχρονικό λάδι περιποίησης, που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι. Με αρχικό στόχο του να φροντίζει την τρυφερή επιδερμίδα των μωρών, πολύ γρήγορα αγαπήθηκε απ' όλη την οικογένεια, μπαίνοντας στη λίστα με τα must- have προϊόντα περιποίησης σε κάθε ηλικία!

Περιποιείται την επιδερμίδα σαν χάδι, αφήνοντας τη βαθιά ενυδατωμένη, απαλή, και ελκυστικά λαμπερή, ενώ ειδικά τώρα το καλοκαίρι, αναδεικνύει το μαύρισμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να επιλέξετε την σύνθεση που προτιμάτε- καθώς, πέρα από την κλασική μυρωδιά γεμάτη φρεσκάδα και αγνότητα, που περιέχεται στο ροζ μπουκαλάκι, υπάρχουν και πολλές ακόμα επιλογές.

Έτσι, μπορείτε να διαλέξετε: Με εκχυλίσματα χαμομηλιού που ανακουφίζει και καταπραΰνει ακόμα και τις ευαίσθητες επιδερμίδες στο κίτρινο μπουκαλάκι, με σύνθεση aloe vera που βοηθάει στην ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας στο πράσινο μπουκαλάκι ενώ τέλος, το μοβ μπουκαλάκι διαθέτει ένα υπέροχο μίγμα χαλαρωτικών αρωμάτων!

Ο τρόπος χρήσης του πανεύκολος: Απλώστε μετά το ντους ή το μπάνιο στην βρεγμένη ή νωπή επιδερμίδα και σκουπιστείτε απαλά. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, θα νιώσετε το δέρμα σας τέλεια ενυδατωμένο και μοναδικά απαλό, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας . Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάτε και το Johnson's® Baby Light Oil Spray που απλώνεται κατευθείαν σε στεγνή επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως, αφήνοντας πάνω της μια απαλή διάφανη λάμψη.