Λεύκανση δοντιών στο σπίτι με μια κίνηση!

Βιβή Αγγελάκη
Λεύκανση δοντιών στο σπίτι με μια κίνηση!

Το φυσικό χρώμα των δοντιών και ο τρόπος που αυτό εξελίσσεται, διαφέρει σε κάθε άτομο. Η κληρονομικότητα, ορισμένες διατροφικές συνήθειες, όπως η συχνή κατανάλωση κόκκινου κρασιού, καφέ, τσαγιού, αναψυκτικών ή άλλων έγχρωμων ποτών,το κάπνισμα,τα φάρμακα, ακόμη και ο κακός τρόπος βουρτσίσματος επηρεάζουν το χρώμα των δοντιών, προκαλώντας τη δημιουργία λεκέδων και μιας κίτρινης χροιάς.

Μια κίνηση όμως, αρκεί για να σας χαρίσει πιο λευκά δόντια σε μόλις 2 εβδομάδες!

Στην οικογένεια των αγαπημένων στοματικών διαλυμάτων καθημερινής χρήσης, Listerine®, ήρθε να προστεθεί το νέο Listerine® Advanced White που πραγματικά θα λατρέψετε! Σε συνδυασμό με το καθημερινό βούρτσισμα, θα φροντίσει για την ολοκληρωμένη υγιεινή τους στόματός σας.

Η πολυλειτουργική σύνθεσή του, μειώνει και προλαμβάνει την οδοντική πλάκα- κύρια αιτία της ουλίτιδας- ενισχύοντας την καταπολέμηση των βλαβερών βακτηρίων, ακόμη και στα σημεία που η οδοντόβουρτσα δεν μπορεί να φτάσει. Ταυτόχρονα, λειτουργείως ασπίδα προστασίας και βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού νέων λεκέδων στην επιφάνεια των δοντιών, προσφέροντας δροσερή αναπνοή.

Με χρήση δύο φορές την ημέρα, το Listerine® Advanced White θα βοηθήσει τα δόντια και τα ούλα να παραμένουν πιο υγιή, ενδυναμώνοντάς τα!