DrK 24H Age Block Face: Το απόλυτο όπλο ομορφιάς έχει ιατρική υπογραφή

DrK 24H Age Block Face: Το απόλυτο όπλο ομορφιάς έχει ιατρική υπογραφή

Η αντιγήρανση έχει την κρέμα της που φροντίζει τη υγεία και την ομορφιά σας.

Ενυδατική, αντιοξειδωτική, θρεπτική και αναζωογονητική κρέμα για εντατική αντιγήρανση, σύσφιξη, λάμψη, θρέψη και ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου. Είναι η Κρέμα Προσώπου 24H Age Block Face από τη σειρά DrK, που είναι το αποτέλεσμα ερευνητικής προσπάθειας του πλαστικού χειρουργού του ομίλου DrK Medical Group, Δρ. Παρασκευά Κοντοέ και της ομάδας του.

Ανήκει στη σειρά κοσμητικών προϊόντων, με μοναδικό στόχο την υγεία, την ομορφιά και την ανανέωση της επιδερμίδας, είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε ηλικία, δεν περιέχει χρώμα, περιέχει ειδικά φίλτρα προστασίας ενάντια στις ακτίνες UVA / UVB του ήλιου και μη αλλεργιογόνο άρωμα. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται αμέσως, χαρίζοντας μια απαλή και ευχάριστη αίσθηση.

Χάρη στα μοναδικά φυσικά συστατικά της, διακρίνεται για τη δράση της στη μείωση των καφέ κηλίδων της ηλικίας ή άλλων χρωματικών βλαβών, καθώς και στη μείωση των λεπτών ρυτίδων και την ελαφρά απολέπιση, που απαλλάσσει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα και την ανανεώνει αποτελεσματικά λόγω της συνύπαρξης υαλουρονικού οξέως και βιταμίνης Α.

Ένα μοναδικό συστατικό, το αναντικατάστατο Mica, αναζωογονεί την επιδερμίδα χαρίζοντας της φωτεινότητα και λάμψη. Μέρα με τη μέρα, το πρόσωπο λάμπει, εκπέμποντας μια νεανική όψη και φρεσκάδα.

Η αντιγηραντική δράση της σειράς DrK οφείλεται στη Βιταμίνη Α, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην προστασία της επιδερμίδας από τη φωτογήρανση και καταπολεμά αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες, υπεύθυνες για την οξείδωση και πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.