Το μυστικό της νεότητας έχει όνομα: Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic

Βιβή Αγγελάκη
Το μυστικό της νεότητας έχει όνομα: Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic

Ενυδατικό και super αντιγηραντικό

Βλέπετε την επιδερμίδα σας να ατονεί και να χάνει τη λάμψη της στο πέρασμα του χρόνου; Ψάχνετε για αυτό το προϊόν που θα μπορείτε να το φορέσετε από την κορυφή έως τα νύχια και μέσα σε λίγες μόνο εφαρμογές θα κάνει την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή;

Το νέο ξηρό έλαιο Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic από τη Pharmasept, είναι αυτό που χρειάζεστε!
Πλούσιο σε ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά, το Cleria Renewal Dry Oil θρέφει, ενυδατώνει και προσφέρει ορατή ανανέωση και λάμψη σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

Στην καρδιά της μοναδικής δραστικής σύνθεσής του βρίσκεται το έλαιο Μαστίχας (Golden Mastic), το οποίο από τη μια αυξάνει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας 23% έπειτα από 28 ημέρες χρήσης, από την άλλη, ενισχύει την παραγωγή της πρωτεΐνης Klotho που επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος. Εξάλλου, η πρωτεΐνη αυτή συνδέεται με τη διαδικασία επιδιόρθωσης του DNA και την κυτταρική αποτοξίνωση και γι αυτό θεωρείται σήμερα από τους επιστήμονες ως η «πρωτεΐνη της νεότητας».

Στα βασικά συστατικά του συγκαταλέγονται ακόμη, το έλαιο Camellia, ένα ελαφρύ λάδι πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, καθώς και τα Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, που συμβάλλουν στη σύνθεση των λιπιδίων και εμποδίζουν τη διαδερμική απώλεια νερού.

Φυσικά, το Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση της ερεθισμένης επιδερμίδας σας (αν καήκατε από τον ήλιο) ή ακόμη και αν το μόνο που χρειάζεστε είναι να τονίσετε την θηλυκότητά σας φορώντας ένα αισθησιακό άρωμα, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.pharmasept.gr/el/ta-proionta-mas/cleria/cleria-renewal-dry-oil-with-golden-mastic-detail