Ολοκληρωμένη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής & του κόλπου με τη Feminine της Frezyderm

Βιβή Αγγελάκη
Ολοκληρωμένη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής & του κόλπου με τη Feminine της Frezyderm

Μοναδική φροντίδα για κάθε μοναδική γυναίκα

Η ανάγκη για τη διατήρηση της υγιεινής της ευαίσθητης περιοχής και του κόλπου πρέπει να είναι από τις βασικές προτεραιότητες σε κάθε στάδιο της γυναικείας ζωής. Βέβαια, η μετάβαση σε κάθε νέα περίοδο, από την παιδική ηλικία στην εφηβεία και μετά στην ενηλικίωση και τη γόνιμη περίοδο και από την αναπαραγωγική ηλικία στην εμμηνόπαυση, σημαίνει και αλλαγή των αναγκών για ατομική φροντίδα!


Η Frezyderm δίνει τη λύση και φροντίζει για τη φυσική ισορροπία της ευαίσθητης περιοχής και την αίσθηση φρεσκάδας του κόλπου με την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης και υγείας, Feminine. Με πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας, που εγγυώνται άριστα αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια, τα προϊόντα της σειράς Feminine είναι η απάντηση στις απαιτήσεις κάθε μοναδικής γυναίκας για... μοναδική φροντίδα!


Αρχικά, με τον απαλό αφρό, Intim Area Foam pH4, μπορείτε να πετύχετε έναν αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, πολύ εύκολα καθώς δεν απαιτεί τρίψιμο!

Intim Area foam 7b149

Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε σε καθημερινή βάση, μιας και παρέχει ήπια αντισηπτική προστασία, ενισχύει τη φυσιολογική άμυνα του δέρματος και προστατεύει από την τοπική ξηρότητα, τις επιμολύνσεις και τις κολπίτιδες. Παράλληλα, μειώνει τους ερεθισμούς και την κακοσμία, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης που διαρκεί.


Ιδανική, εναλλακτική επιλογή για αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, αποτελεί το υγρό καθαρισμού, Intim Area Liquid pH4, που προστατεύει από την τοπική ξηρότητα, τους ερεθισμούς, τις επιμολύνσεις και τις κολπίτιδες.

Intim Area Liquid fbb82


Αν πάλι, θέλετε κάτι πιο πρακτικό, που θα σας χαρίσει άμεση αίσθηση φρεσκάδας ανά πάσα στιγμή μέσα στην ημέρα , τότε τα μαντηλάκια καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής, Intim Area Wipes pH4, είναι αυτά που θα πρέπει να έχετε πάντα στην τσάντα σας!

sinthesi intim area wipes 33277

Κατάλληλα για χρήση σε περίοδο εμμήνου ρύσεως, εγκυμοσύνης, θηλασμού, προσφέρουν απαλό καθαρισμό και προστασία από ερεθισμούς, κακοσμία, ξηρότητα, επιμολύνσεις και κολπίτιδες.


Τέλος, το εξειδικευμένο καθαριστικό της ευαίσθητης περιοχής, Intim Aid Cleanser pH5, χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις τοπικών ερεθισμών (κολπίτιδα, μυκητίαση, ουρολοίμωξη, έκκριση υγρών), ενώ, χάρη στην ενυδατική και μαλακτική δράση του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από το σύντροφό σου!

intim aid cleanser 7e068


Και φυσικά, εκτός από την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής, δεν θα πρέπει να αμελείτε τη φροντίδα του κόλπου, με τα Intim Vaginal Douche σε Χαμομήλι, Σόδα, Ξύδι.

intim-vaginal-douche e44e6

Πρόκειται για ενδοκολπικά καθαριστικά που ενισχύουν τη φυσιολογική χλωρίδα και την υγιεινή του κόλπου. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Χαμομήλι για απόσμηση, ανακούφιση από κνησμό, καύσο και ξηρότητα, ενώ είναι ιδανικό στο τέλος κάθε έμμηνου ρύσεως για καθαρισμό. Σε περιπτώσεις, βέβαια, λοιμώξεων ή κολπίτιδας, τα ενδοκολπικά με Σόδα και Ξύδι απομακρύνουν τις παθολογικές εκκρίσεις και ενισχύσουν τη φαρμακευτική αγωγή.