Αντιγήρανση στη βάση

Αντιγήρανση στη βάση

Skin Perfecting Primer Matte Finish: Αν το δέρμα σας είναι λιπαρό τότε μάλλον το χρειάζεστε, καθώς καλύπτει κάθε σας ανάγκη.

Τo Skin Perfecting Primer Matte Finish είναι μία αντιγηραντική σύνθεση της Murad με ελαφριά χρωστικήκάλυψη, που ρυθμίζει τη λιπαρότητα, συσφίγγει τους πόρους, αποκαθιστά τις ατέλειες και ομαλοποιεί τον τόνο του δέρματος, δίνοντας ματ αποτέλεσμα.

Η Αdaptive ShadeTechnology™, είναι η νέα τεχνολογία επικάλυψης με μικρο-ορυκτά πλούσια σε διαθλαστικούς παράγοντες και όχι σε χρωστικές, για την ομοιογενή κάλυψη όλων των χρωματικών τύπων του δέρματος. Σαν αποτέλεσμα αυτού δεν χρειάζεται να βρείτε το δικό σας χρώμα από μία ευρεία γκάμα. Προσαρμόζεται το προϊόν πάνω στο δικό σας δέρμα.

Η Pore Factor-5 ™, είναι μία πλούσια αντιοξειδωτική φόρμουλα από εκχυλίσματα ιαπωνικού τριαντάφυλλου, κανέλας & φακής, διοξείδιο του πυριτίου και βιταμίνη Ε, που παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, επαναφέρει τους διεσταλμένους πόρους, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και εξουδετερώνει τις φλεγμονές, προσφέροντας ταυτόχρονα απαλότητα στο δέρμα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καθημερινά μετά από την ενυδατική κρέμα, σε πρόσωπο και λαιμό αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αντί για make up ή πριν το make up.

Θα το βρείτε στο e-shop του site murad.gr και σε επιλεγμένα ινστιτούτα αισθητικής.