Paeonia/Vanilla/Amber/Pear: άρωμα και ενυδάτωση

Paeonia/Vanilla/Amber/Pear: άρωμα και ενυδάτωση

Το σαγηνευτικό άρωμα της Korres, Paeonia/Vanilla/Amber/Pear «μεταφράζεται» σε Body Milk, εντείνοντας την απήχηση της αρωματικής του αύρας.

Είναι ένα από τα δύο καινούρια γαλακτώματα σώματος που συμπληρώνουν τις αντίστοιχες αρωματικές επιλογές Κορρές και μπορεί να συνοδεύσει το άρωμα του ή να φορεθεί μόνο του για μία διακριτική αρωματική νότα.

Βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμυγδαλέλαιο -συγκρατεί το νερό ως εξαιρετικός ενυδατικός παράγοντας και περιορίζει την υπερβολική απώλεια υγρασίας από την επιδερμίδα-, βιολογικό εκχύλισμα ενεργής αλόης, προβιταμίνη Β5, βούτυρο Karité και βιολογικά εκχυλίσματα Αλθαίας και Ελίχρυσου συγκεντρωμένα σε μία θρεπτική και αρωματική σύνθεση που προσφέρει σημαντική ενυδατική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση.

Συνθετικές ουσίες, όπως parabens, σιλικόνες, phthalates, mineral oil, SLES απουσιάζουν υπέρ της συμβατότητας και της φιλικής προς το δέρμα, αλλά και το περιβάλλον, σύνθεσης.

Μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία και σε συσκευασία δώρου, σε ειδική limited edition συσκευασία set μαζί με τo άρωμα του. Ακόμη, κι αν ξεχάσατε κάποιο δώρο που έπρεπε να πάρετε, έχετε την ευκαιρία να αναπληρώσετε το κενό με αυτό το καλαίσθητο κουτί με ένα πραγματικά ανοιξιάτικο άρωμα και τη συνοδεία του- το body milk του.