Υαλουρονικό οξύ από την Kiehl’s

Υαλουρονικό οξύ από την Kiehl’s

Φέρτε το ιατρείο σπίτι σας με το Double Strength Deep Wrinkle Filler.

Ένα ισχυρό σύμπλεγμα δύο ειδών υαλουρονικού οξέος, το οποίο έχει αποδειχτεί κλινικά ότι γεμίζει άμεσα τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, εξασθενώντας σταδιακά ορατά τις γραμμές του προσώπου είναι το όπλο που προσφέρει η Kiehl's.

Οι χημικοί της Kiehl's ανέπτυξαν ένα απαλό και, ταυτόχρονα, ισχυρό μίγμα δυο ειδών υαλουρονικού οξέος, πολυμερών, πεπτιδίων και πυριτίου, για να προσφέρουν διπλή δράση αναπλήρωσης και λείανσης της επιδερμίδας για άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Tο Double Strength Deep Wrinkle Filler, είναι μία πρωτοποριακή σύνθεση, που δεν περιέχει σιλικόνη, ούτε άρωμα ή parabens και αποτελεί μια εναλλακτική αντί των επεμβατικών τεχνικών λείανσης των ρυτίδων που πραγματοποιούνται στο ιατρείο.

Ειδικά σχεδιασμένή για καθημερινή, στοχευμένη εφαρμογή, η σύνθεση Double Strength Deep Wrinkle Filler, ανήκει στη σειρά Dermatologist Solutions για βελτιστοποιημένη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα ενάντια στα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας, όπως οι ρυτίδες στο μέτωπο, στο πόδι της χήνας, οι ρινοχειλικές πτυχές και οι ρυτίδες στην περιοχή των χειλιών, που ανέπτυξαν οι χημικοί της Kiehl's.