Stop the press! Αυτό είναι το μεικάπ για τις γυναίκες που απλά δεν προλαβαίνουν

Βιβή Αγγελάκη
Stop the press! Αυτό είναι το μεικάπ για τις γυναίκες που απλά δεν προλαβαίνουν

We’ve all been there...

Δεν προλαβαίνω... πόσες φορές την ημέρα λες ή σκέφτεσαι αυτή την φράση; Είναι η συνηθισμένη απάντηση στις προτάσεις για ποτά μετά το γραφείο που σχεδόν ξεστομίζεις μηχανικά. Είναι η τελευταία σκέψη της ημέρας όταν σκέφτεσαι τι έχεις να κάνεις την επόμενη και η πρώτη όταν αντικρίζεις με νυσταγμένα μάτια το ξυπνητήρι που χτυπά.

Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και προσπαθείς να τον διαχειριστείς σωστά αλλά και να εξοικονομήσεις όσο περισσότερο μπορείς... πόσο σε καταλαβαίνουμε!

Γι’ αυτό ξέρουμε πως θα λατρέψεις όσο κι εμείς την νεότερη προσθήκη στην οικογένεια Double Wear της Estee Lauder (Double Wear Light Stay-In-Place Make Up SPF10, Double Wear Maximum Cover Makeup SPF15, Double Wear All-Day Glow BB Moisture Makeup SPF 30, Double Wear Powder Make Up SPF10), το Double Wear Makeup To Go Liquid Compact. Ναι, πρόκειται για το λατρεμένο σου Double Wear αλλά… καλύτερο!

Το Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 είναι το make up πουσου χαρίζει αψεγάδιαστη επιδερμίδα με μια κίνηση ό, τι και αν περιλαμβάνει η μέρα σου. Όταν οι μέρες ζητούν τα πάντα από εσένα, το Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10 σου δίνει ό, τι χρειάζεσαι: κάλυψη, άνεση, ανθεκτικότητα και προστασία για 15 ολόκληρες ώρες. Σκέψου λοιπόν όλα αυτά τα οφέλη του Double Wearστην τελειότερη, to go συσκευασία που είδες ποτέ!

Το Double Wear Makeup To Go Liquid Compact είναι το μεικάπ που πάει παντού γιατί πολύ απλά μπορείς να το φορέσεις παντού. Σχεδιασμένο για εσένα που βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση, το Double Wear Makeup To Go Liquid Compact είναι εμπλουτισμένο με την τεχνολογία Tri-Moisture Complex ώστε να σου χαρίζει βαθύτατη και αποτελεσματική ενυδάτωση αλλά δε είναι –μόνο- αυτό το «δυνατό του σημείο». Η πρωτοποριακή του συσκευασία, με ένα «κλικ» απελευθερώνει όσο προϊόν χρειάζεσαι για να αποκτήσεις τέλεια επιδερμίδα στο λεπτό. Με ένα ακόμα «κλικ» καλύπτεις τα πάντα (ακόμη και το χθεσινό ξενύχτι) και αποκτάς επιδερμίδα που μοιάζει σαν να έχεις κάνει Photoshop... και όλα αυτά ασφαλώς χωρίς να λερώσεις καν τα χέρια σου! Τέλειο;

estee lauder click 7aac2

Με το Double Wear Makeup To Go Liquid Compact η φράση «δεν προλαβαίνω» πλέον δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το μακιγιάζ σου γιατί πολύ απλά με ένα «κλικ» μπορείς να βαφτείς στο φανάρι, στον δρόμο για το γραφείο. Με ένα «κλικ» μπορείς να κάνεις ένα γρήγορο touch up ανάμεσα στα meetings και χάρη σε ένα «κλικ» ίσως τα ποτά μετά το γραφείο σταματήσουν να είναι τόσο ακατόρθωτα όσο φανταζόσουν. Καλωσόρισε λοιπόν το Double Wear Makeup To Go Liquid Compact και δες την επιδερμίδα αλλά και την καθημερινότητά σου να μεταμορφώνονται με ένα «κλικ»! Μπορεί να μην προλαβαίνεις να κάνεις πολλά άλλα πράγματα όμως να βαφτείς σίγουρα προλαβαίνεις!

Untitled e652a

{youtube}Ru9BCTzoojY{/youtube}