Beauty top 5 :Στο νεσεσέρ μας αυτή την εβδομάδα!

Βιβή Αγγελάκη
Beauty top 5 :Στο νεσεσέρ μας αυτή την εβδομάδα!

Αν θέλεις να κάνεις μια "ανανέωση" στο νεσεσέρ σου, ήρθε η ώρα!

Μια ανάσα πριν το ΣΚ και εκτός από το super rock χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις, σου δείχνουμε πώς μπορείς να ανανεώσεις το ανοιξιάτικο νεσεσέρ σου, δείχνοντάς σου τι έχουμε στο δικό μας! Δες, λοιπόν, τα δικά μας beauty top 5!


Γι αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, στο νεσεσέρ μας έχουμε:


Την Egyptian Magic Skin Cream: Ένα νέο multitasking beauty προϊόν, μια κρέμα για όλες τις χρήσεις από φυσικά συστατικά!

photo 01 9db5a


Βασισμένη σε μια αρχαία Αιγυπτιακή φόρμουλα, την οποία χρησιμοποιούσε η Κλεοπάτρα για να κρατάει το δέρμα της φωτεινό και λαμπερό, η Egyptian Magic Skin Cream είναι ένα από τα πιο διάσημα πολυχρηστικά και φυσικά προϊόντα ομορφιάς στον κόσμο! Η σύνθεση της περιέχει 6 συστατικά από τη φύση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ενυδατικό σε ξηρό δέρμα, κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών, βάση μακιγιάζ, κρέμα νυχτός και μάσκα. Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη, στα μαλλιά αλλά και σε όλο το σώμα σε περιπτώσεις ερεθισμών και τσιμπημάτων.

Το νέο, αναζωογονητικό ορό με υφή gel από τη Wella Professionals Elements για λαμπερά μαλλιά!

photo 02 0a928


Ο νέος ορός ενδυνάμωσης μαλλιών Wella Professionals Elements έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά Elements, την πρώτη σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών της Wella Professionals, που δεν περιέχει θειώδη, parabens και τεχνητές χρωστικές. Ενισχύει κάθε υπάρχουσα τρίχα μέχρι και 85% , προσφέρει περισσότερο όγκο και βοηθά να διατηρηθεί ένα ισορροπημένο τριχωτό της κεφαλής, προσφέροντας πλούσιο όγκο και διατηρώντας την ισορροπία στο δέρμα της κεφαλής. Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών ενώ δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.


Το νέο Διφασικό Καθαριστικό Ματιών και Χειλιών από τη σειρά καθαριστικών Skin Moisture της Bioten που απομακρύνει ακόμη και το πιο απαιτητικό μακιγιάζ.

photo 04 8118b


Η Λοσιόν Ντεμακιγιάζ Ματιών Διπλής Δράσης Bioten είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικό έλαιο Αμυγδάλου που προστατεύει τις βλεφαρίδες και το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια. Η προηγμένη «διπλή» σύνθεσή του απομακρύνει ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ και τους ρύπους από τα μάτια και τα χείλη χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς . Εμπλουτισμένο με HYDRO-NUTRIENT, ένα προηγμένο ενυδατικό σύμπλεγμα, που αποτρέπει την αφυδάτωση του δέρματος ενώ διατηρεί μία αίσθηση απαλότητας και άνεσης.Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο, υποαλλεργικό και κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής.


Το Happy in Bloom (limited edition) από την Clinique, το άρωμα που φέρνει στο μυαλό ένα δροσερό ανοιξιάτικο πρωινό με μια αύρα λουλουδιών.

photo 05 7be19


Οι πιστοί του αρώματος Happy θα ξετρελαθούν με το Happy in Bloom στο οποίο πρωταγωνιστεί η ανοιξιάτικη floral καρδιά του Happy συνδυασμένη με δροσερές νότες νερού που δίνουν μια καθαρή και αναζωογονητική αίσθηση! Φρέσκο και λουλουδάτο, το Clinique Happy in Bloom είναι σαν ένα δροσερό, αναζωογονητικό λουλούδι που ανοίγει με νότες κίτρινου δαμάσκηνου, κοκτέιλ από παγωμένα φρούτα και πράσινες νότες νερού για μια πικάντικη εισαγωγή. Οι νότες muguet, λευκής φρέζιας και μιμόζας από το Happy, δανείζουν την αίσθηση των πετάλων. Το διακριτικό λευκό ξύλο και το κεχριμπάρι προσφέρουν βάθος με μια φυσική γυναικεία απαλότητα.


Το κρεμώδες Gel Νύχτας Moisture Bomb από τη Garnier για πιο ξεκούραστη και αναζωογονημένη επιδερμίδα το πρωί

photo 03 645b3

Όπως ο οργανισμός αποκαθιστά τις λειτουργίες του όσο κοιμάστε, έτσι αναδομείται και η επιδερμίδα μας. Το Κρεμώδες Gel Νύχτας Moisture Bomb γεμίζει τις λεπτές γραμμές και ενυδατώνει σε βάθος 10 στιβάδων, προσφέροντας 72 ώρες ενυδάτωσης. Τα ισχυρά αντιοξειδωτικά συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων ενός πολύωρου και απαιτητικού καθημερινού προγράμματος ενώ παράλληλα, δρουν ενάντια των εξωγενών επιθέσεων που δέχεται η επιδερμίδα, αναπλάθοντας και αναζωογονώντας την. Το επόμενο πρωί η επιδερμίδα δείχνει ανανεωμένη, ξεκούραστη και πανέτοιμη για την καινούργια μέρα!