Beauty top 5 :Στο νεσεσέρ μας αυτή την εβδομάδα!

Βιβή Αγγελάκη
Beauty top 5 :Στο νεσεσέρ μας αυτή την εβδομάδα!

Αν θέλεις να κάνεις μια "ανανέωση" στο νεσεσέρ σου, ήρθε η ώρα!

Το ΣΚ πλησιάζει και όπως συνηθίζουμε εδώ και κάμποσο καιρό, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε τι έχουμε στο νεσεσέρ μας (και) αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να πάρεις ιδέες- ανανεώσεις τη δική σου beauty ρουτίνα!

Δες, λοιπόν, τα δικά μας beauty top 5!


Γι αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, στο νεσεσέρ μας έχουμε:

Anti-Ageing Body Cream από τη Frezyderm: Αντιγηραντική κρέμα σώματος, που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μείωση των κηλίδων και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες

16 04 16 Deep Moisture Cream Dry Sensitive Skin enlarge 56961


Τα σημάδια του χρόνου δεν κάνουν μόνο αισθητή την εμφάνισή τους στο πρόσωπό μας, αλλά και στο σώμα μας! Γι αυτό θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας! Η αντιγηραντική κρέμα σώματος της Frezyderm, χάρη στην πλούσια σύνθεσή της, μπορεί να φροντίσει εντατικά και να θρέψει την επιδερμίδα του σώματός, ενώ χάρη στο εκχύλισμα Κουρκουμά που περιέχει, έχει 5 φορές μεγαλύτερη αντιοξειδωτική προστασία από τη Βιταμίνη Ε. Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσεις το δέρμα σου βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό. Έχει πλούσια, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και σας επιτρέπει να ντυθείτε αμέσως.


Deep Moisture Cream, Dry_Sensitive Skin από τη Youth Lab: Κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης και θρέψης, για το ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα

16 04 16 Frezyderm AntiAgeing Body Cream baa74

Αν αισθάνεσαι το δέρμα σου ξηρό ή αφυδατωμένο, τότε η Deep Moisture Cream, Dry_Sensitive Skin από τη Youth Lab είναι η κρέμα που θα το ενυδατώσει άμεσα, επαναφέροντας την ελαστικότητα, τον τόνο και τη συνοχή του. Κι αυτό, χάρη στην πλούσια σύνθεσή της, σε Υαλουρονικό Οξύ, σε εκχυλίσματα Wild Yam και Σόγιας,που ενισχύουν τη διαδικασία σύνθεσης λιπιδίων και αποκαθιστούν τον επιδερμικό φραγμό του δέρματος. Παράλληλα, η άμεση και σε βάθος θρέψη εξασφαλίζεται από το φυτικό Σκουαλένιο, το έλαιο Αbyssian και το βούτυρο Καριτέ, ενώ η Βιταμίνη Ε, οξυγονώνει και χαρίζει τη φυσική λάμψη που χρειάζεται το δέρμα μας! Δερματολογικά ελεγμένη, χωρίς parabens, ιδανική για έντονα αφυδατωμένο ή ευαίσθητο δέρμα.

6 Miracles Oil Essence Gliss Hair Repair από το Schwarzkopf: Ένα έλαιο για όλους τους τύπους μαλλιών

16 04 16 Products 240x540 6miracles oil essence db07d

Χάρη στην πολύτιμη σύνθεση του ελαίου με το εξαίσιο μείγμα πολύτιμων περιποιητικών ελαίων, παρέχει σε κάθε τύπο μαλλιών 6 από τα πιο σημαντικά οφέλη για υγιή μαλλιά: Ανάλαφρη ενυδάτωση χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά , προστασία από την θερμότητα κατά το στέγνωμα με πιστολάκι, μείωση της ψαλίδας και περισσότερη αντοχή, ευκολοχτένιστα μαλλιά για χτενίσματα που διαρκούν , έλεγχο φριζαρίσματος και λαμπερά μαλλιά. Απλώνουμε απευθείας σε στεγνά ή νωπά μαλλιά χωρίς να ξεβγάλουμε, χρησιμοποιούμε μικρή ποσότητα (1-2 δόσεις) από την μέση της τρίχας έως την άκρη.

Glov: Το γάντι που μπορεί να κάνει το ντεμακιγιάζ «παιχνιδάκι»

glov dem 059ba

Ήρθε να αλλάξει ριζικά τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ και τον τρόπο που καθαρίζουμε το πρόσωπό μας! Κι αυτό γιατί το Glov με σκέτο νερό, μέσα σε κυριολεκτικά 1 λεπτό αφαιρεί τελείως ακόμα και το πιο βαρύ και αδιάβροχο μακιγιάζ, καθαρίζει χωρίς χημικά την επιδερμίδα και απομακρύνει την υπερβολική λιπαρότητα. Οι ηλεκτροστατικές ιδιότητες και το σχήμα αστεριού που έχει κάθε ίνα του Glov μαγνητίζουν ό,τι υπάρχει πάνω στην επιδερμίδα και της προσφέρουν αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και ασύγκριτα εύκολο και απαλό καθαρισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρέξεις το γάντι και να αφαιρέσεις το μακιγιάζ χωρίς τρίψιμο, χωρίς μουτζούρες και χωρίς χημικά που περιέχονται σε όλα τα καλλυντικά.

Infallible 24H – Matte foundation από τη L’Oreal Paris: Το foundation που καλύπτει όλες τις ατέλειες αφήνοντας ένα ματ τελείωμα.

MAKE UO infaillible MATTE 24h cb s 6d684

Λεπτόρευστο και εύκολο στην εφαρμογή του το Infallible 24H από τη L’ Oreal Paris είναι αυτό το makeup που μπορεί να χαρίσει μια φρέσκια, αψεγάδιαστη όψη για 24 ώρες χωρίς να αλλοιωθεί. Το καλύτερο; Προσφέρει τέλεια ματ, κάλυψη από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ δεν «βαραίνει» την επιδερμίδα, ούτε την αφυδατώνει. Ομοιόμορφο, άψογο , φρέσκο αποτέλεσμα χωρίς να δείχνει ψεύτικο!