Beauty top 5 :Στο νεσεσέρ μας αυτή την εβδομάδα!

Βιβή Αγγελάκη
Beauty top 5 :Στο νεσεσέρ μας αυτή την εβδομάδα!

Αν θέλεις να κάνεις μια "ανανέωση" στο νεσεσέρ σου, ήρθε η ώρα!

Μία ανάσα πριν το ΣΚ και όπως συνηθίζουμε εδώ και κάμποσο καιρό, ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε τι έχουμε στο νεσεσέρ μας (και) αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να πάρεις ιδέες- ανανεώσεις τη δική σου beauty ρουτίνα!

Δες, λοιπόν, τα δικά μας beauty top 5!

Γι αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, στο νεσεσέρ μας έχουμε:

Αφρόλουτρο Noxzema Bath Care Memories Calming: Γιατί μετά από μία κουραστική εβδομάδα μας αξίζουν πολλές στιγμές χαλάρωσης...

22 04 16 resize 08 f038f


Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο τέλος της ημέρας, πόσο μάλλον σήμερα Παρασκευή, που έχει «μαζευτεί» όλη η κούραση της εβδομάδας. Σύμμαχός σου; Το νέο αφρόλουτρο Noxzema Memories Calming που είναι ακριβώς σχεδιασμένο γι αυτό το σκοπό! Προσφέρει μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης, χάρη στο εκχύλισμα γιασεμιού, που περιέχει και αποτελεσματικό καθαρισμό. Ταυτόχρονα προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα , χάρη στο dermacare Vitamin Complex . Ο πλούσιος αφρός και το αγαπημένο άρωμα Noxzema Memories από τη σειρά αποσμητικών Noxzema, χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και χαλάρωσης στο μπάνιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, ιδανικό για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Hydrabio Crème από Bioderma :Το απαραίτητο βήμα μετά τον καθαρισμό του προσώπου που θα «ξεδιψάσει» την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού!

22 04 16 resize 07 1adfe


Αν αναρωτιέσαι γιατί η επιδερμίδα σου συνεχίζει να είναι θαμπή και αφυδατωμένη, τότε βρήκαμε τι είναι λείπει από την καθημερινή beauty ρουτίνα σου! Πλούσια και κρεμώδη στην υφή της, η νέα Hydrabio Crème, από τη σειρά Hydrabio, είναι το βήμα που έλειπε τόσο καιρό μετά τον πρωινό ή και το βραδινό καθαρισμό του προσώπου σου! Στην ουσία πρόκειται για μία καινοτόμα στη σύνθεσή της ενυδατική κρέμα με πλούσια σύνθεση για έντονη λάμψη και βαθιά ενυδάτωση. Όσο για το αποτέλεσμα; 86% πιο απαλό και θρεπτικό δέρμα.

Tummy Fix από τη Nip+Fab για να τονώσουμε την περιοχή της κοιλιάς και των γλουτών!

22 04 16 resize 03 be4a0


Όσο κι αν αρνούμαστε να το συνειδητοποιήσουμε, το καλοκαίρι έρχεται και η στιγμή που θα βάλουμε τα μαγιό μας, δεν αργεί! Από τώρα, λοιπόν, φροντίζουμε για να έχουμε αψεγάδιαστο κορμί στην παραλία, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα beauty tools! Χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, το Tummy Fix από τη σειρά Body Fix Range της Nip+Fab είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε για να τονώσουμε και να βελτιώσουμε την υφή της επιδερμίδας στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών. Εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα, μετά το ντους, κάνοντας κυκλικές κινήσεις στην κοιλιά και τους γοφούς, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλύτερα αποτελέσματα, δύο φορές την ημέρα.

Θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος από τη Nivea με αμυγδαλέλαιο για super ενυδατωμένη και λεία επιδερμίδα όλη μέρα!

22 04 16 resize 05 7b68d


Νιώθεις πως η επιδερμίδα σου σε «τραβάει» μετά το μπάνιο; Το θρεπτικό γαλάκτωμα σώματος από τη Nivea (Body Milk Nourishing), φροντίζει εντατικά την ξηρή (έως πολύ ξηρή επιδερμίδα), αφήνοντάς τη λεία και πιο ενυδατωμένη. Εμπλουτισμένο με φυσικά μεταλλικά στοιχεία, με το περιποιητικό αμυγδαλέλαιο, τη βιταμίνη Ε και ακόμη περισσότερα περιποιητικά συστατικά, το γαλάκτωμα ενεργοποιεί τη φυσική ενυδάτωση της επιδερμίδας και προσφέρει αποτελεσματική προστασία κατά της ξηρότητας. Παράλληλα, μειώνει αισθητά την άγρια όψη της επιδερμίδας.

Magic Retouch από τη L'Oréal Paris:Το μαγικό ψέκασμα για τις δύσκολες μέρες των μαλλιών μας!

22 04 16 resize 06 5cee5


Αλήθεια, πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να έχεις άπειρη δουλειά και να ξεχάσεις το ραντεβού για να βάψεις τα μαλλιά σου; Πόσες, να προκύψει κάτι τελευταία στιγμή και να σε βρει σε bad hair day, με τη ρίζα των μαλλιών σου να φαίνεται εμφανώς; Μην αγχώνεσαι! Ό,τι και να σου συμβεί από εδώ και στο εξής, μπορείς να έχεις τη «σωτήρια» λύση στην τσάντα σου. Με το Magic Retouch από τη L'Oréal Paris, το πρώτο spray κάλυψης των λευκών ριζών, μπορείς να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου στη ρίζα σε μόνο 3 δευτερόλεπτα! Ανακαινίζεις, ψεκάζεις και μετράς μέχρι το 3! Είσαι έτοιμη! Τέλεια κάλυψη και χρώμα μέχρι το επόμενο λούσιμο!