Ο καθαρισμός προσώπου θέλει τρόπο κι όχι κόπο!

Ο καθαρισμός προσώπου θέλει τρόπο κι όχι κόπο!

Ας μιλήσουμε ειλικρινά. Πόσες φορές έχεις αποκοιμηθεί χωρίς να ξεβαφτείς ή να καθαρίσεις σωστά το πρόσωπό σου; Σίγουρα αρκετές, και δεν είσαι η μόνη. Όμως, ήρθε η ώρα να αφήσεις μια για πάντα πίσω αυτή την κακή συνήθεια. Όπως το ντουζ αποτελεί κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας σου, το ίδιο θα πρέπει να συμβαίνει και με τον καθαρισμό προσώπου, γιατί έτσι εξασφαλίζεται η υγεία και η φρεσκάδα της επιδερμίδας σου. Είναι καλό, λοιπόν, να θυμάσαι το παρακάτω απλό «τελετουργικό»:

1. Ώρα για ύπνο. Είναι κοινό μυστικό ότι συχνά είμαστε τόσο κουρασμένες που θέλουμε απλά να βουλιάξουμε στο κρεβάτι, και η διεκπεραίωση δραστηριοτήτων όπως ο καθαρισμός προσώπου μας φαίνονται βουνό. Εδώ παίρνεις μια βαθιά ανάσα και σηκώνεσαι. Για να ξεμπερδεύεις, έχε πάντα δίπλα σου διαθέσιμους δίσκους ντεμακιγιάζ και το Cleria Refreshing Micellar Water από τη Pharmasept. Το νερό ντεμακιγιάζ αποτελεί έναν γρήγορο και υγιεινό τρόπο καθαρισμού προσώπου που δε χρειάζεται ξέβγαλμα, ενώ είναι ιδανικό για όσες έχουμε ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα. Το συγκεκριμένο περιέχει 100% φυσικούς καθαριστικούς παράγοντες που δεν ξηραίνουν ούτε ερεθίζουν την επιδερμίδα. Επίσης, τα βιομιμητικά φωσφολιπίδια από λάδι καρύδας της παρέχουν όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που δε μπορεί να συνθέσει μόνη της. Εκτός από αυτά, όμως, τα συστατικά του ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα.(*)

2. Μετά τον καθαρισμό ακολουθεί η ενυδάτωση προσώπου. Εφάρμοσε την κατάλληλη για τον τύπο επιδερμίδας σου ενυδατική κρέμα και γύρνα στο κρεβάτι σου. Και ναι, τώρα μπορείς να ξεκουραστείς, έχοντας καθαρή τη συνείδησή σου ότι φρόντισες σωστά την επιδερμίδα σου.


3. Το ξυπνητήρι χτύπησε, κι εσύ προσπαθείς να συνέλθεις βρέχοντας το πρόσωπό σου με δροσερό νερό – και πολύ καλά κάνεις, γιατί το ζεστό νερό είναι πιθανό να στεγνώσει το δέρμα σου. Προτού βάλεις ενυδατική ή αντηλιακή κρέμα και βαφτείς, σιγουρέψου και πάλι ότι η επιδερμίδα σου είναι απολύτως καθαρή και ότι δεν έχεις υπολείμματα μακιγιάζ. Αυτό είναι σημαντικό πριν την εφαρμογή προϊόντων ενυδάτωσης και μακιγιάζ.

cleria micellar 100ml

Πάντως, αν πας και ένα ταξιδάκι, να θυμάσαι ότι το Cleria Refreshing Micellar Water διατίθεται και σε συσκευασία των 100ml εκτός από 300ml. Πάντα και παντού μαζί λοιπόν!

(*)το Cleria Refreshing Micellar Water είναι υποαλλεργικό προϊόν, οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://pharmasept.gr/el/ta-proionta-mas/cleria/