Πώς να υποδεχθείς τον Χειμώνα με τέλειο δέρμα

Πώς να υποδεχθείς τον Χειμώνα με τέλειο δέρμα

Ο χειμώνας πλησιάζει και μαζί με το κρύο, τις βροχές και τα χιόνια, φέρνει και προβλήματα για το δέρμα σου.
Μπορεί να μην το γνώριζες, αλλά η αλήθεια είναι ότι τον Χειμώνα η επιδερμίδα σου χρειάζεται μεγαλύτερη προστασία και ενυδάτωση απ’ ό,τι το καλοκαίρι.

Για να αντιμετωπίσεις την ξηρότητα και την αφυδάτωση και να τονώσεις την επιδερμίδα σου τον Χειμώνα είναι καλό να ακολουθήσεις και να τηρήσεις μια ρουτίνα περιποίησης και να δώσεις στον οργανισμό σου τις βιταμίνες και τα συστατικά που χρειάζεται για να αντεπεξέλθει και να βγει από το κρύο πιο λαμπερός και δυνατός.

trdtudrtr

Για να έχεις όμορφη επιδερμίδα και δυνατά μαλλιά και νύχια ακoλούθησε τις παρακάτω συμβουλές και δεν θα χάσεις.

Ενυδατώσου και μην ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό.

Η ενυδάτωση του δέρματος είναι απίστευτα σημαντική και τον Χειμώνα γι’ αυτό μην ξεχνάς να βάζεις πρωί και βράδυ μια ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και φυσικά, να πίνεις πολύ νερό. Προσπάθησε να καταναλώνεις καθημερινά δύο λίτρα νερό γιατί παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία πέφτει τον Χειμώνα, η ανάγκη για πρόσληψη υγρών παραμένει μεγάλη. Αυτό διότι το κρύο και ο ξηρός αέρας «στεγνώνουν» το δέρμα μας, απομακρύνοντας το λεπτό λιπαρό στρώμα που το καλύπτει και αφαιρώντας τη φυσική του υγρασία, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ακόμη και σοβαρά δερματικά προβλήματα στο πρόσωπο και τα χέρια.

Προσπάθησε να πεις «όχι» στα καυτά ντους

Μπορεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις σου κατά τη διάρκεια του Χειμώνα, ωστόσο, αν δεν θες να αφυδατώσεις το δέρμα σου, πρέπει να σταματήσεις τα μπάνια και τα ντους με καυτό νερό γιατί αφαιρούν πολύ γρήγορα τη φυσική λιπαρότητα της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να χάνεται η υγρασία της.

uiyutyut

Κάνε απολέπιση

Ακόμη και αν δεν σου αρέσει πολύ ή δεν αποτελεί μέρος της ρουτίνας ομορφιάς σου, είναι σημαντικό να κάνεις απολέπιση μια φορά την εβδομάδα. Κάνοντας απαλές κινήσεις στο πρόσωπο και το σώμα σου, θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και θα δώσεις τη δυνατότητα στο δέρμα σου να «αναγεννηθεί».

Πες «ναι» στις 3 πρωτεΐνες ομορφιάς

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάσαι ότι η ομορφιά του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών μας κρύβεται πίσω από τρεις πολύτιμες πρωτεΐνες: Το κολλαγόνο, την ελαστίνη και την κερατίνη.

Το κολλαγόνο είναι η πηγή σφριγηλότητας της επιδερμίδας και η αιτία που δείχνει ένα πρόσωπο «γεμάτο» και νεανικό, ενώ έχει την ικανότητα να ενυδατώνει το δέρμα από μέσα προς τα έξω. Η κερατίνη με τη σειρά της είναι η πρωτεΐνη που δίνει σώμα στα μαλλιά και δύναμη στα νύχια, ενώ η ελαστίνη είναι υπεύθυνη για την ελαστικότητα του δέρματος.

Τόνωσε, λοιπόν, τον οργανισμό σου τον χειμώνα με δύο κάψουλες ή αλλιώς δέκα σταγόνες BioSil® την ημέρα!

pljhj

Πάρε ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής για την ομορφιά σου

Ωστόσο, για να διατηρήσεις το δέρμα σου τη νεανική του όψη και να παραμείνεις όμορφη και υγιής και τις κρύες ημέρες και νύχτες του Χειμώνα, καλό είναι να πάρεις και ένα συμπλήρωμα διατροφής.

Αν θες να χαρίσεις στο δέρμα σου όψη υγείας και ευεξίας, αλλά νεότητας και ομορφιάς, τότε δοκίμασε το BioSil®. Δεν είναι ένα απλό συμπλήρωμα διατροφής αλλά ένα συμπλήρωμα ομορφιάς !

Πρόκειται για μια σύνθεση θαυματουργή για την κάθε γυναίκα και τον κάθε άντρα, ένα προϊόν που προσφέρει στην επιδερμίδα, τα μαλλιά και τα νύχια το απόλυτο μυστικό ομορφιάς τους. Θα το βρείτε στα φαρμακεία !

Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι το BioSil®, το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής για το δέρμα με το Taste for Life Essential Awards Winner 2016, μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες κατά 30%, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος κατά 89%, αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών και τα δυναμώνει κατά 13,1% και δυναμώνει τα νύχια κατά 25%!

Το θαυματουργό συστατικό choline-stabilized orthosilic acid (ch-OSA®) που περιέχει είναι και η αιτία που το BioSil® επεμβαίνει φυσικά στη διαδικασία παραγωγής του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα πραγματικό συμπλήρωμα ομορφιάς.

Μην χάνεις χρόνο γιατί ο χειμώνας είναι στην πόρτα σου. Γι΄αυτό αν θες να μείνεις νέα, όμορφη, υγιής και να λάμπεις παρά το τσουχτερό κρύο, δοκίμασε και εσύ το BioSil®!