Τα πιο όμορφα πακέτα δώρων για τις γιορτές τα βρήκαμε στην Avon!

Τα πιο όμορφα πακέτα δώρων για τις γιορτές τα βρήκαμε στην Avon!

Beauty δώρα για όλους! 

Χριστούγεννα! Η αγαπημένη μας γιορτή πλησιάζει και ολόκληρος ο πλανήτης έχει μπει σε εορταστικούς ρυθμούς. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, καλούμαστε να δημιουργήσουμε τη δική μας χριστουγεννιάτικη λίστα και να αναζητήσουμε τα τέλεια δώρα για τους δικούς μας ανθρώπους.

Αν σας αγχώνει αυτή η διαδικασία, τότε σας ενημερώνουμε ότι εμείς κάναμε ήδη μια έρευνα αγοράς για να βρούμε τα καλύτερα πακέτα δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα σπουδαία «ευρήματά» μας.

Πού τα ανακαλύψαμε; Σε μια εταιρεία που λατρεύουμε, την Avon!

Και επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, σκεφτήκαμε να σας προτείνουμε μια σειρά από δώρα που ο κάθε φίλος και φίλη σας θα αγαπήσουν.Μάλιστα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τσέπη σας, διότι όλα τα δώρα που βρήκαμε είναι σε πραγματικά προσιτές τιμές.

Ας δούμε, λοιπόν, ένα-ένα τα Avon Christmas Packs για το 2016!

Για τους φίλους σας που θέλουν να μυρίζουν «φρεσκάδα» όλη μέρα

ΤοAvon Life for him and her είναι ένα υπέροχο άρωμα για τις πολυάσχολες φίλες και τους φίλους σας που τους αρέσει να ξεχωρίζουν και να μυρίζουν φρεσκάδα όλη μέρα.

Το άρωμα για Εκείνη είναιφωτεινό και ενεργητικό, με λεπτά στρώματα από λουλουδάτες νότες και την αίσθηση λευκού τσαγιού είναι παράλληλα φρέσκο και ελαφρύ, ενώ για Εκείνον η Avonέχει ένα μοντέρνο διακριτικό ανδρικό άρωμα, που διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο μείγμα μπαχαρικών και αρωμάτων και με νότες από μαύρο πιπέρι, καρπούς αρκεύθου και κυπαρίσσι!

Τα αρώματα Avon Life είναι σχεδιασμένα από τον διεθνώς αναγνωρισμένο σχεδιαστήKenzo Takada και αντανακλούν τη φιλοσοφία του, δηλαδή να «ζούμε τη Ζωή μας Όμορφα».

avon10

Αρχική τιμή: 36 ευρώ

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο πακέτο ομορφιάς

Για τη φίλη σου που της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και λατρεύει τα αισθησιακά αρώματα, προτείνουμε το σετ της AvonFarAway, ένα μοναδικό πακέτο που περιλαμβάνει ένα άρωμα σε Σπρέι, ένα Ζελέ Ντους (150ml) και μια Κρέμα Σώματος (150 ml).

Ροδάκινο, Γιασεμί, Βανίλια musk. Αυτά τα μοναδικά αρώματα σίγουρα θα την ενθουσιάσουν και θα την κάνουν να χαμογελάσει αυτά τα Χριστούγεννα.

avon9

Αρχική Τιμή: 40 ευρώ

Το σοφιστικέ άρωμα που θα τον κάνει να «μαγέψει» στο ρεβεγιόν

Ψάχνεις ένα δώρο για τον φίλο σου και δεν έχεις αποφασίσει ακόμη τι να αγοράσεις; Ρίξε μια ματιά στο δελεαστικό, σοφιστικέ και αρρενωπό σετ Avon Homme με νότεςαπόμανταρίνι, κάρδαμο και βετιβέρ! Τι περιλαμβάνει;Ένα άρωμα σε Σπρέι Avon Homme (75 ml) και ένα ΆφτερΣέιβΜπαλμ (100ml)

avon8

Αρχική Τιμή: 40 ευρώ

Το απόλυτο σετ αναζωογόνησης για τη μητέρα σου

Εμείς ενθουσιαστήκαμε επίσης με το σετ A new Beauty Heroes. Αν αναζητάς ένα δώρο για τη μητέρα σου ή μια καλή σου φίλη αυτό είναι το κατάλληλο καθώς περιέχει ένα SerumΑναζωογόνησηςYouthMaximising (10m), την Κρέμα Ημέρας με Δ.Π.25 Ultimate (15ml), το 3 σε 1 Αντιγηραντικό Καθαριστικό (50ml) και την Κρέμα Ματιών InfiniteLift (30ml).

avon7

Και όλα αυτά μόνο με 45 ευρώ!

Για τη μικρή «πριγκίπισσα» των Χριστουγέννων

Αυτό το δώρο θα ενθουσιάσει κάθε κοριτσάκι αφού έχει απίστευτα αρώματα όπως δαμάσκηνο, βερίκοκο, σμέουρο, λουλούδια και βανίλια! Σε περίπτωση, λοιπόν, που ψάχνεις να βρεις δώρο για την κόρη ή την ανιψιά σου, δες το σετ HelloKittyDazzlingPrincess. Το σετ περιλαμβάνει ΛιπΓλος (70ml), Άρωμα σε Σπρέυ (15 ml), Ζελέ Μαλλιών με Γλίττερ Μαλλιών (50ml) και Κρέμα Χεριών (50ml).

avon6 copy

Αρχική Τιμή: 35 ευρώ

Ευχήσου στη φίλη σου ένα «τυχερό 2017» με το Avon Luck

Μια ακόμη ξεχωριστή και ολοκληρωμένη πρόταση δώρου με νότες από μούρα, λευκά άνθη και σανδαλόξυλο είναι το σετ Avon Luck για Εκείνη το οποίο περιλαμβάνει άρωμα σε Σπρέυ 50ml, τη Λοσιόν Σώματος 150ml και το Μίνι Σπρέυ 10ml.

avon5 copy

Αρχική Τιμή: 40,95 ευρώ

Για να «κλέψει» όλες τις εντυπώσεις στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς

Για να βοηθήσεις τη φίλη σου να λάμψει στο ρεβεγιόν και να «μαγνητίσει»,προτείνουμε να της προσφέρεις φέτος τα Χριστούγεννα το σετ δώρου Αvon Attraction για Εκείνη.

Το σετ αυτό περιλαμβάνει ένα άρωμα σε σπρέι με αισθησιακό βατόμουρο, musk και κεχριμπαρένια βανίλια, τη Λοσιόν ΣώματοςΑvonAttraction150ml και το Μίνι Άρωμα στα 10ml.

avon4

Αρχική Τιμή: 47 ευρώ

Για τις βραδινές της εξορμήσεις

Ποια γυναίκα δεν θέλει να είναι όμορφη και λαμπερή στις γιορτές; Να είσαι σίγουρη, λοιπόν, πως αν πάρεις στη φίλη σου το σετ AllAboutEyes θα το απολαύσει και με το παραπάνω διότι περιλαμβάνει το ιδανικό μακιγιάζ σε ένα πακέτο το οποίο κοστίζει μόλις 18 ευρώ!

Ναι, το σετ AllAboutEyes περιλαμβάνει μια μάσκαρα Big& False Lash στην απόχρωση Black, ένα Μολύβι ΜατιώνΑvon True Glimmer sticks στηναπόχρωση Boldest Black και ένα ξεβαφτικό Ματιών. Ό,τι χρειάζεται η φίλη, δηλαδή, για να εντυπωσιάσει φέτος τα Χριστούγεννα στις βραδινές της εξορμήσεις.

avon3

Το άρωμα που διεγείρει τις αισθήσεις

Με νότες από άνθος πορτοκαλιάς, πράσινο κίτρο και κεδρόξυλο, το σετ δώρου της AvonΤΤΑ Today για Εκείνη θα κάνει κάθε γυναίκα να χαμογελάσει. Στην προσιτή τιμή των 40,95 ευρώ, το μοναδικό αυτό σετ περιλαμβάνει το άρωμα ΤΤΑ Todayσε Σπρέυ(50ml) και το Ζελέ Ντους (125ml).

avon2

Για τη γυναίκα που αγαπά την πολυτέλεια

Το σετ Δώρου PremierLuxe για Εκείνη είναι το τέλειο δώρο για τη γυναίκα που αγαπά την πολυτέλεια. Το σετ αυτό περιλαμβάνει ένα άρωμα σε Σπρέυ(50ml), το Μίνι Άρωμα PremierLuxe(10ml) και τηΜάσκαραLuxeVolumeExtravagance (Black)!

Τα αρώματα της Γαρδένια, του sambac, της μανόλιας, θα την ταξιδέψουν, ενώ εσείς θα ενθουσιαστείτε με την τιμή, αφού μπορείτε να βρείτε όλα αυτά τα απίστευτα προϊόντα της Avonστην τιμή των 40,95 ευρώ.

avon1

Μην χάνετε χρόνο, λοιπόν! Φέτος τα Χριστούγεννα χαρίστε στους αγαπημένους σας ανθρώπους τα προϊόντα ομορφιάς που τους ταιριάζουν και κάντε τους να λάμψουν με τη βοήθεια της AVOΝ! Θυμηθείτε, όμως, να κάνετε και ένα δωράκι στον εαυτό σας σας για να εντυπωσιάσετε κι εσείς στο ρεβεγιόν!