Τα νέα κραγιόν της Estée Lauder που λατρεύει η Kenndall Jenner (& θα λατρέψεις και εσύ)!

Βιβή Αγγελάκη
Τα νέα κραγιόν της Estée Lauder που λατρεύει η Kenndall Jenner (& θα λατρέψεις και εσύ)!

Εμείς ήδη έχουμε βάλει τα Pure Color Love στο νεσεσέρ μας!

Η Kendall Jenner είναι ένα κορίτσι που εμπνέει με τη φρεσκάδα του look της και το στυλ της. Μία influencer που ξεφεύγει από τις νόρμες και τα συνηθισμένα και της αρέσει πειραματίζεται με διαφορετικά, νέα πράγματα στην εμφάνισή της αλλά και στο μακιγιάζ της. Ένα fashion και beauty icon που βαριέται τα κλασικά και δημιουργεί δικούς του κανόνες, ακόμη και στο μακιγιάζ των χειλιών, αναζητώντας πάντα τον κατάλληλο σύμμαχο. Η τελευταία της lipstick-εμμονή; Τα νέα κραγιόν της Estée Lauder, Pure Color Love, που ξεπερνούν κάθε τι basic που έχεις δει να υπάρχει σε κραγιόν. Γιατί το basic είναι βαρετό.

PureColorLove CollateralonBackground PressKitHeartShape Global ExpriyMarch2018

Από ζωηρούς, λαμπερούς και τόνους με βάθος, σε nude και ουδέτερες αποχρώσεις, τα νέα Pure Color Love σε αφήνουν να δημιουργήσεις το δικό σου look για κάθε εμφάνιση, κάθε διάθεση, κάθε περίσταση. Οι επιλογές είναι πραγματικά α-πε-ρι-ό-ρι-στες!

Pure Color Love Social 24 Free Global Social Online Use Only Expiry February 2018

Δημιουργημένα για να φοριούνται με κάθε τρόπο, τα νέα Pure Color Love έρχονται σε 30 αποχρώσεις , 4 διαφορετικές υφές (Ultra Mattes, Shimmer Pearls, Cooled Chromes, Edgy Cremes) χαρίζοντας ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα στα χείλη.

Pure Color Love Social 33 Free Global Social Online Use Only Expiry February 2018

Είναι ενυδατικά (χάρη στο φυσικό μείγμα από τρία έλαια Μango, Acai και Ρόδι που περιέχουν) έχουν απαλή , ελαφριά σύνθεση και εφαρμόζονται πολύ εύκολα, προσφέροντας απίστευτη κάλυψη και αφήνοντας τα χείλη θελκτικά, φρέσκα και ζωηρά. Το καλύτερο; Το άρωμά τους είναι εμπλουτισμένο με βανίλια.

Η Kendall Jenner τα λατρεύει. Και τα λατρεύει σε σημείο που έχει πρωταγωνιστήσει στο φανταστικό video clip της Elle King με τίτλο «Wild Love» (που είναι το τραγούδι της καμπάνιας των Pure Color Love Lipsticks) !
Πάτα play!



Δική μου αγαπημένη απόχρωση; Η Love Object, μία σκούρα berry απόχρωση με ματ υφή!

gif vivi

Βάλε τη beauty φαντασία σου στο ON. Κλασική μονοχρωμία ή layering; Μετάτρεψε τα χείλη σου σε καμβά, συνδυάζοντας όποιες αποχρώσεις θέλεις! Παίξε με τα χρώματα και τις υφές. Τόλμησε. Δείξε στα χείλη σου μια νέα πλευρά της αγάπης. Και μην ξεχνάς: Δεν υπάρχουν κανόνες στην αγάπη! Δεν υπάρχουν κανόνες στο μακιγιάζ των χειλιών μας».