Πώς θα πετύχεις ένα άψογο bronze look

Πώς θα πετύχεις ένα άψογο bronze look

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την ηλιοκαμένη όψη της επιδερμίδας το καλοκαίρι. Ακόμα και αν μαυρίζεις εύκολα, δεν αρκεί, πρέπει να το αναδείξεις! Μόνο με τα κατάλληλα προϊόντα μπορείς να πετύχεις το ιδανικό bronze look που θα σε κάνει να λάμψεις! Πριν ξεκινήσεις το make-up, άπλωσε αρκετή ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό και το σώμα σου. Θα σου δώσει τη φρεσκάδα που χρειάζεσαι. Προτίμησε γήινες αποχρώσεις στα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό, σαν να σε φίλησε ο ήλιος.

Καλοκαιρινό άγγιγμα!
Προτίμησε μια all over πούδρα με μεταξένια υφή για πρόσωπο και σώμα. Ανακαλύψαμε την My Bronzing Powder της ERRE DUE που περιέχει μικροσφαιρίδια πέρλας και χαρίζει λαμπερούς ιριδισμούς, σαν να παίζουν οι ηλιαχτίδες με την επιδερμίδα σου! Ακόμη και αν δεν είσαι μαυρισμένη, πίστεψέ με θα δείχνεις!

BRONZING POWDER1 CL

Καλοκαίρι σημαίνει φως.
Η Sparkling Powder No 411 της ERRE DUE θα σου δώσει διακριτική λάμψη και φως. Εφάρμοσε στα σημεία όπου χτυπάει ο ήλιος, δηλαδή στη μύτη, το μέτωπο, το κόκκαλο των ζυγωματικών. Μην ξεχάσεις τους ώμους και το ντεκολτέ σου. Το αποτέλεσμα που θα έχεις θα είναι απόλυτα φυσικό και τέλεια λαμπερό.

Επένδυσε σε υγρές μεταλλικές σκιές
Είναι το νέο beauty obsession! Γιατί χαρίζουν εντυπωσιακό βλέμμα και έντονο μεταλλικό αποτέλεσμα. Είναι πιο εύκολες στην εφαρμογή από ότι οι κλασικές σκιές ματιών γιατί απλώνονται τέλεια και στεγνώνουν γρήγορα. Δοκιμάσαμε τις LIQUID METALLIC EYESHADOW της ERRE DUE! Είναι φανταστικές! Θα τις βρεις σε πολλές αποχρώσεις.

METALLIC EYE SHADOW BROWN No 54

Sea Satin
Αν πάλι προτιμάς πιο σατινέ αποτέλεσμα , δοκίμασε τις LUMINOUS DUO EYE SHADOW της ERRE DUE. Σκιές δυο αποχρώσεων για παιχνίδι με το χρώμα. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα εφάρμοσέ τες με στεγνό πινέλο. Αν όμως θες μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση στο χρώμα για εντυπωσιακά eye look εφάρμοσέ τες με ελαφρώς βρεγμένο πινέλο. Θα τις λατρέψεις!

Δώσε χρώμα στα μάτια.
Βρες τη MARVELASH EFFECT MASCARA και τόλμα στις βλεφαρίδες σου έντονα και fun χρώματα του καλοκαιριού. Έχει τρίχινο βουρτσάκι για τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να κολλάει τις βλεφαρίδες. Έμαθα ότι περιέχουν keratrix και widelash, ενεργά συστατικά που αναπλάθουν και περιποιούνται τις ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες.

MARVELASH EFFECT BLUE

Μη φοβηθείς το έντονο χρώμα και στο eyeliner
Σιγουρέψου μόνο ότι το προϊόν που θα επιλέξεις θα έχει μεγάλη διάρκεια. Δοκίμασε το LONG LASTING EYELINER της ERRE DUE, έχει χρώματα που θα κολλήσεις και δεν θα αποχωριστείς ούτε στιγμή στις διακοπές σου.

Ολοκλήρωσε το bronze look σου στα χείλη.
Το ματ είναι must! Το VELVET MATTE LIQUID LIPSTICK της ERRE DUE είναι αυτό που ψάχνεις. Είναι σε υγρή μορφή, μην το φοβηθείς είναι σούπερ, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο χρώμα που θα σου κρατήσει.

VELVET MAT LL 601 CL

Μην ξεχνάς το styling
Με αέρινα ρούχα, boho αξεσουάρ και σέξι πέδιλα, είσαι έτοιμη για τις καλοκαιρινές σου βόλτες στο νησί!