Το μυστικό για να περιποιηθείς την περιοχή της μασχάλης

Το μυστικό για να περιποιηθείς την περιοχή της μασχάλης

Αφέσου στην φροντίδα των νέων αποσμητικών Dove!

Οι εμφανίσεις στις παραλίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η φροντίδα του σώματός μας είναι το βασικό μας μέλημα, καθώς θέλουμε να δείχνουμε λαμπερές και προσεγμένες. Παρόλα αυτά, ο ήλιος και το αλάτι μας δυσκολεύουν να περιποιηθούμε την επιδερμίδα μας, η οποία έχει ιδιαίτερες ανάγκες αυτή την περίοδο. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι συχνά ταλαιπωρούμε την επιδερμίδα μας με τις διαφορετικές μεθόδους αποτρίχωσης, πολλές φορές αντιμετωπίζουμε ερεθισμούς στις ευαίσθητες περιοχές, όπως αυτή της μασχάλης. Το πρόβλημα εντείνεται, αν στην καθημερινότητά μας επιλέγουμε συνθετικά υφάσματα αλλά και τα στενά ρούχα. Ποιο είναι το μυστικό για να αποφύγεις τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες;

Ανακαλύψαμε τα βελτιωμένα αποσμητικά της Dove, της εταιρείας που εμπιστευόμαστε εδώ και χρόνια. Τα ξεχωρίζουμε γιατί προστατεύουν και αναδεικνύουν την αληθινή ομορφιά της επιδερμίδας της μασχάλης, χάρη στην ανανεωμένη τους σύνθεση. Μπορείς να τα εμπιστευτείς γιατί είναι ακόμα πιο φιλικά προς την επιδερμίδα σου και περιέχουν ¼ ενυδατική κρέμα, που θα περιποιηθεί σε βάθος την περιοχή, βοηθώντας στην ανάπλασή της.

dove1

Παράλληλα, θα σε βοηθήσουν να μυρίζεις φρεσκάδα ολόκληρη τη μέρα και να φοράς ό,τι ρούχο θέλεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μία μόνο εφαρμογή αρκεί, γιατί εξασφαλίζουν 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα. Έτσι, μπορείς να ανταποκριθείς στις καθημερινές σου υποχρεώσεις γεμάτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, χωρίς να αγχώνεσαι για την εμφάνισή σου. Το σημαντικότερο όμως αφορά στη σύνθεσή τους, καθώς δεν περιέχουν καθόλου αλκοόλ! Για αυτό, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν επιβαρύνεις την επιδερμίδα σου... Πώς διαλέγουμε, όμως, το αποσμητικό που μας ταιριάζει;

Dove Original για απόλυτη ενυδάτωση!

dove2

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Ακολούθησε μία βασική καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς και υγιεινής και αφέσου στη φροντίδα του νέου Dove Original. Πρόκειται για ένα αποσμητικό-σταθμό στην ιστορία της δημοφιλούς εταιρείας. Γιατί να το επιλέξεις; Περιέχει ¼ ενυδατική κρέμα Dove και 48ωρη αποτελεσματικότητα κατά του ιδρώτα και βοηθά στην ενυδάτωση και την ανάπλαση της επιδερμίδας! Έτσι, χάρη στα πλούσια ενυδατικά του στοιχεία, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την περιοχή της μασχάλης απαλή καθημερινά και θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου για να νιώθεις πιο άνετη και απελευθερωμένη από ποτέ!

Dove go fresh για να νιώσεις τη φρεσκάδα να σε ακολουθεί όλη μέρα!

dove3

Το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα έρχεται με το νέο αποσμητικό Go Fresh Pear & Aloe Vera! Το ξεχωρίσαμε για το δροσερό άρωμα από αχλάδι και aloe vera που θα σε αναζωογονήσει και τα μοναδικά του συστατικά που θα φροντίσουν σε βάθος τη μασχάλη σου. Αν αναζητάς μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς είναι ιδανική επιλογή για εσένα. Φυσικά, όπως κάθε αποσμητικό Dove, περιέχει ¼ ενυδατική κρέμα που θα αφήσει την επιδερμίδα της μασχάλης σου όμορφη και απαλή!

Θέλεις να φοράς τα αγαπημένα σου μπλουζάκια και φορέματα καθημερινά, χωρίς να ανησυχείς για τίποτα; Ξέχνα τους ερεθισμούς και απόλαυσε την ελευθερία κινήσεων, δοκιμάζοντας τα νέα αποσμητικά Dove. Σήκωσε τα χέρια ψηλά και γιόρτασε την κάθε μέρα! Άσε τον εαυτό σου να εκφραστεί ελεύθερα και ανάκτησε τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Μικρές καθημερινές κινήσεις ομορφιάς και υγιεινής, όπως να βάλεις το Dove σου αρκούν για να ξεκινήσεις αισιόδοξα το πρωινό σου και να παραμείνεις λαμπερή και φρέσκια όλη την ημέρα!