Ώρα για λούσιμο; Κάντο όπως η Demy!

Ώρα για λούσιμο; Κάντο όπως η Demy!

Το λούσιμο, ειδικά όταν έχεις μακριά μαλλιά, είναι μια διαδικασία τρομερά αναζωογονητική. Μπαίνεις στο μπάνιο και αφήνεις το νερό να τρέξει πάνω σου. Πιάνεις το αγαπημένο σου σαμπουάν και είσαι έτοιμη να νιώσεις το υπέροχο άρωμά του να πλημμυρίζει το μπάνιο. Ή μάλλον, κάπως έτσι το βιώνει η Demy. Και εγώ. Μπορείς (σίγουρα) και εσύ!

Εξάλλου, τα λαμπερά και πλούσια μαλλιά αποτελούν στοιχείο θηλυκότητας για όλες τις γυναίκες που αναζητούν τα κατάλληλα προϊόντα για υγιή και περιποιημένα μαλλιά όλες τις ώρες της ημέρας!

Σύμφωνα, λοιπόν με την αγαπημένη μας τραγουδίστρια,

«Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών που είναι δύσκολο να βρει κανείς εύκολα τα κατάλληλα για τις ανάγκες του. Στη δική μου περίπτωση τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά, αφού από τη στιγμή που άρχισα να χρησιμοποιώ τα προϊόντα Wash & Go, κατάλαβα ότι είναι τα ιδανικά προϊόντα για τις ανάγκες των μαλλιών μου! Με το καθημερινό styling το μόνο που χρειάζομαι είναι η απόλυτη φροντίδα και περιποίηση των μαλλιών μου, και με το Wash & Go πλέον τα μαλλιά μου είναι πιο ζωντανά και υγιή από ποτέ.

Ειδικά το νέο ελιξήριο Instant Beauty 5 είναι το μικρό μου μυστικό, καθώς το κουβαλάω παντού και μπορώ να το εφαρμόζω στα μαλλιά μου κάθε στιγμή της ημέρας

Είναι αλήθεια πως, λόγω της απαιτητικής καθημερινότητας των γυναικών στη σημερινή εποχή, τα μαλλιά γίνονται ολοένα και πιο αδύναμα, ξηρά και ταλαιπωρημένα. Έτσι αποφάσισα κι εγώ να ενδώσω στα νέα, πρωτοποριακά προϊόντα Wash & Go, για την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών μου!

Ανακάλυψα, λοιπόν, τη νέα ολοκληρωμένη σειρά με τα πολύτιμα έλαια Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας.

1

Η νέα ενισχυμένη σειρά προσφέρει υψηλής ποιότητας, προσιτά και εύχρηστα προϊόντα που σκοπό έχουν να ανανεώσουν τα μαλλιά και να τα προστατεύσουν από το καθημερινό στρες και τη φθορά. Οι νέες μάσκες Wash & Go καθώς και το ελιξίριο (έλαιο) μαλλιών, περιποιούνται τα μαλλιά σε 5 επίπεδα, προσφέροντάς τους λάμψη, όγκο και ολοκληρωτική αναζωογόνηση!

Μπήκα στο μπάνιο και αφού βγήκα διαπίστωσα πόσο εξαιρετικά μεταξένια, λαμπερά και όμορφα ήταν τα μαλλιά μου! Το σαμπουάν της σειράς καθαρίζει τα μαλλιά απαλά, ενώ συγχρόνως τα περιβάλλει με το μοναδικό του άρωμα. Σε συνδυασμό με την αντίστοιχη μάσκα μαλλιών Wash & Go INSTANΤ BEAUTY 5 και το αντίστοιχο ελιξίριο INSTANT BEAUTY 5 τα μαλλιά αποκτούν και πάλι το φυσικό τους όγκο και λάμψη!

2

Η σημασία της μάσκας

Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μάσκα μαλλιών. Είναι δεδομένο πως τα μακριά, ξανθά μαλλιά, όπως και τα καστανά (σαν της Demy) χρειάζονται μάσκα για να δείχνουν υγιή και λαμπερά. Οι νέες μάσκες Wash & Go βασισμένες σε μία άκρως αποτελεσματική φόρμουλα περιποιούνται τα μαλλιά σε 5 επίπεδα προσφέροντάς τους μοναδική αίσθηση ομορφιάς και προστασίας. Η σειρά Wash & Go INSTANT BEAUTY 5 που δοκίμασα περιποιείται τα μαλλιά σε 5 επίπεδα: 1) χαρίζει λάμψη στη στιγμή, 2) αφήνει τα μαλλιά απαλά και μεταξένια, 3) προστατεύει τα μαλλιά από την καθημερινή φθορά, 4) ενισχύει το φυσικό όγκο, 5) αφήνει τα μαλλιά ανάλαφρα και με ζωντάνια.

3

Ελιξίριο τώρα!

Extra tip: Χρησιμοποίησε το ελιξίριο. Άκουσέ με και δεν θα χάσεις. Κι αυτό διότι το νέο ελιξίριο ομορφιάς πολλαπλών δράσεων INSTANT BEAUTY 5 με μίγμα ελαίων Argan, Αμυγδάλου και Καμέλιας που περιέχει, διασφαλίζει πλήρως ανανεωμένα, γεμάτα όγκο μαλλιά που λάμπουν από υγεία. Το νέο ελιξίριο μαλλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί: 1) πριν το λούσιμο, ως μια μοναδική περιποίηση ομορφιάς και θρέψης, 2) μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά για εκπληκτική απαλότητα, 3) σε στεγνά μαλλιά, για τέλειο φινίρισμα. Προσωπικά, επιλέγω να το χρησιμοποιώ αμέσως μετά το λούσιμο και η αίσθηση της απαλότητας που αφήνει είναι πραγματικά μοναδική!

4

Πώς θα τραβήξεις τα βλέμματα

Τα μεταξένια μαλλιά είναι πάντοτε ένας τρόπος για να μαγνητίζεις τα βλέμματα. Φρόντισε τα μαλλιά σου, περιποιήσου τα, φόρεσε και το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και να είσαι σίγουρη πως η αυτοπεποίθησή σου θα… χτυπήσει κόκκινα από το πρωί στο γραφείο μέχρι αργά το βράδυ!

https://www.facebook.com/washandgogreece/

https://www.instagram.com/washandgogreece/

wash sofia