London Wella Vibes: Ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις

London Wella Vibes: Ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις

Τα ταξίδια με ενθουσιάζουν, με αναζωογονούν, με χαλαρώνουν (ποιον όχι άλλωστε), πόσο μάλλον τα ταξίδια με αυτή τη δουλειά (aka beauty editor) που συνδυάζουν όλα αυτά με hot νέα του μπιουτόκοσμου, νέα λανσαρίσματα σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστική και συναντήσεις με ανθρώπους- θρύλους που δημιουργούν και ορίζουν τις τάσεις. Τι θέλω να πω με όλη αυτή την εισαγωγή...Πριν μερικές μέρες βρεθήκαμε στο Λονδίνο παρέα με τη Wella για να μάθουμε πρώτες όλα τα beauty νέα της επόμενης σεζόν, τα ολοκαίνουργια λανσαρίσματα, τις τάσεις και φυσικά να συναντήσουμε από κοντά τον Eugene Souleiman αλλά και τη Sophie Turner, ως πρέσβειρα της Wella Professionals παγκοσμίως. Κι όπως καταλαβαίνεις από ένα τέτοιο ταξίδι έχω πολλά να σου πω... (Για να μην σε κουράσω στα έχω χωρίσει σε ενότητες).

• H Sophie Turner μιλά για τα μαλλιά της και τη WellaPlex

Τον περασμένο Ιούνιο «έσκασε» σα βόμβα η είδηση της συνεργασίας της με τη Wella Professionals. Ο λόγος για την Sophie Turneraka Sansa Stark από τη σειρά Game of Thrones - η οποία εκτός από την καριέρα της στον κινηματογράφο, έγινε η νέα μούσα που θα εκφράζει το δημιουργικό όραμα της Wella Professionals.

«Είναι τιμή μου να είμαι η πρέσβειρα της Wella Professionals παγκοσμίως, ενός διαχρονικού brand που ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι τολμηρές στις επιλογές τους» δήλωνε τότε χαρακτηριστικά η 21χρονη ηθοποιός και εμείς το μόνο που κάναμε ήταν να περιμένουμε -τι άλλο- αυτή τη στιγμή, που θα την είχαμε μπροστά μας, να μιλά για τα μαλλιά της και το μυστικό που τα διατηρεί υγιή και λαμπερά.

TURNER WELLA

«Είμαι φυσική ξανθιά και γίνομαι κοκκινομάλλα για τις ανάγκες του ρόλου και μετά επιστρέφω στο ξανθό. Το χρώμα των μαλλιών μου παίζει σημαντικό ρόλο στην αυτοπεποίθησή μου, αλλάζει ολόκληρο το look μου. Μου επιτρέπει να είμαι ευέλικτη και να «μεταμορφώνομαι». Γι αυτό τα αλλάζω πολύ συχνά.»



Και συνέχισε: «Οι ατελείωτες ώρες hairstyling στα γυρίσματα και οι καθημερινές αλλαγές κατέστρεψαν τα μαλλιά μου. Γι αυτό το λόγο, ο hair colorist μου, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως θεραπεία ενδυνάμωσης ενάντια στη φθορά αλλά και ως υπηρεσία βαφής τη WellaPlex της Wella Professionals που ενδείκνυται για ταλαιπωρημένα μαλλιά, που έχουν υποστεί υπερβολικά πολλές τεχνικές εργασίες, όπως τα δικά μου. Έτσι, πλέον δεν ανησυχώ για τις όποιες αλλαγές, γιατί ξέρω πως η Wella Plex θα τα προστατεύσει.»



Στην πραγματικότητα, η Wella Plex βοηθά στην εσωτερική αναδόμηση των μαλλιών, μιας και δέχεται το χρώμα, το κλειδώνει στα λέπια της τρίχας, επαναφέροντας το pH της τρίχας και δίνοντας μία extra λάμψη και boost στην υγεία των μαλλιών. (Μπορείς να απολαύσεις τη θεραπεία στο κομμωτήριο).

• Οι τάσεις στα μαλλιά 2018: Τι είναι το non-touring;

Στις τάσεις για την επόμενη σεζόν είδαμε να κυριαρχεί το non-touring. Από το κόσμο του μακιγιάζ (σίγουρα μας θύμισε το contouring), το non-touring περνά στο κόσμο των μαλλιών, δίνοντας μία νέα διάσταση στο κομμάτι του hairstyling. Απαλά σβησίματα χωρίς κραυγαλέες αντιθέσεις και έντονες χρωματικά μεταβάσεις προβάλλουν και τονίζουν τη φυσικότητα των μαλλιών κάθε γυναίκας. Το έντονο ombre καταρρίπτεται και στη χρωματική παλέτα μπαίνουν πιο απαλές, παστελ αποχρώσεις.

WELLA2

Για άλλη φορά το χρώμα έιναι πρωταγωνιστής των τάσεων της Wella δουλεύοντάς, όμως, αυτή τη φορά με τέτοιο τρόπο που προωθεί το φυσικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, η τάση της διαφορετικότητας (aka individuality) είναι για άλλη μία φορά στο προσκήνιο. (Δες περισσότερα παρακάτω στην κουβέντα που είχαμε με τον Eugene).

• Τα νέα από το System Professional και το dry conditioner

Φυσικά, αν ψάχνεις για μία εξατομικευμένη περιποίηση «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα των μαλλιών σου, τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευθείς τη δύναμη της σειράς System Professional, η οποία στηρίζεται στην ανακάλυψη του δικού σου, προσωπικού Energy Code (aka του μοναδικού κωδικού «ενέργειας» των μαλλιών σου). Το συναρπαστικό βέβαια, beauty νέο από το System Professional ακούει στο όνομα «dry conditioner» (Ναι διαβάζεις σωστά dry conditioner).

WELLA3

Μετά το dry shampoo λοιπόν, το CC (έτσι λέγεται το dry conditioner από το System Professional) έρχεται- από Ιανουάριο θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα- να αναζωογονήσει και να φρεσκάρει τα μαλλιά, σαν να βγήκες μόλις από το μπάνιο! Stay tuned για νεότερα.

• Η συνέντευξη με τον Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling της Wella Professionals

Αν είσαι πιστή αναγνώστρια αυτής της στήλης και fashion addict, τον Eugene Souleiman δεν τον ακούς πρώτη φορά. Αν έπρεπε δε, να στον περιγράψω με τρεις φράσεις θα σου έλεγα να κρατήσεις πως α) είναι ένας από τους top hairstylists παγκοσμίως, β) έχει δουλέψει με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και γ) το βασικότερο- είναι ο άνθρωπος που ορίζει και καθορίζει πολλές από τις τάσεις που βλέπουμε να κυριαρχούν στα μαλλιά κάθε σεζόν.

eugene

Μετά την σκηνή, λοιπόν, όπου τον είδαμε να επαναδημιουργεί μερικά από τις πιο hot hair trends στα μαλλιά, ο Eugene συνάντησε το ελληνικό beauty team backstage προκειμένου να συζητήσουμε εκτενέστερα τις τάσεις της σεζόν και να λύσει πολλές απορίες μας. Κι επειδή καταλαβαίνεις πως κάθε του απάντηση θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ένα ξεχωριστό θέμα σε αυτή εδώ τη στήλη, αποφάσισα να μη σε κουράσω και να σου μεταφέρω τα βασικά σημεία και όλα όσα πρέπει να συγκρατήσεις δια στόματος Eugene. Έχουμε και λέμε:

Ωδή στη διαφορετικότητα: Μία από τις βασικότερες τάσεις και φέτος είναι η διαφορετικότητα (aka individuality) που υποστηρίζει, τονώνει και προωθεί την διαφορετικότητα των μαλλιών κάθε γυναίκας. Δεν χρειάζεται να υπακούς σε κανόνες, στη μόδα και σε «πρέπει». Αγάπα το φυσικό look σου. Ανάδειξε το ατομικό σου στυλ και διαφοροποιήσου από τη μάζα. Δημιούργησε το χτένισμα που σε εκφράζει και τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου. Να είσαι πάντα έτοιμη να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο που όμως σε κάθε περίπτωση σε εκφράζει. Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία της σειράς styling EIMI της Wella Professionals, που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες (aka και όλους τους τύπους και υφές μαλλιών) σεβόμενη όμως, τη μοναδική ομορφιά και διαφορετικότητατης κάθε μίας ξεχωριστά. «Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να τολμάς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα είσαι εσύ. Αυτός είναι ο λόγος που αφενός αγαπώ τη σειρά EIMI, αφετέρου με ωθεί στο να συνεργάζομαι με ανοιχτόμυαλους σχεδιαστές στα fashion shows.»

Αγαπημένο του προϊόν; Το Sugar Lift. Το spray της Wella από τη σειρά EIMI με ζάχαρη που φιξάρει, δίνει όγκο και λάμψη, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, δημιουργώντας παράλληλα, μία εντυπωσιακή υφή.

•Oι hot αποχρώσεις για τα νύχια μας τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018, ο νέος ambassador της OPI και η αγαπημένη απόχρωση της JLo

Και όπως καταλαβαίνεις ένα Beauty Media Event της Coty Professional δεν σταματά μόνο στις τάσεις για τα μαλλιά. Το τελευταίο session του event περιελάμβανε hot nail breaking news σε παγκόσμια πρώτη αποκλειστικότητα και παρουσίαση της ολοκαίνουργιας συλλογής ενός αγαπημένου brand πολλών nail gurus, stars αλλά και δικό μας, της OPI.

Τι εννοώ nail breaking news… Στο πλαίσιο του event, λοιπόν, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά επισήμως πως ο νέος global nail ambassador της OPI, θα είναι ο Tom Bachik -aka ο άνθρωπος που «κρύβεται» πίσω από τα περιποιημένα νύχια και τα glam μανικιούρ πολλών διάσημων κυριών του Hollywood, όπως της Selena Gomez, της Heidi Klum, της Jennifer Lopez, της Kendall Jenner, της Kim Kardashian, της Victoria Beckham, της Kerry Washington και της Gwyneth Paltrow, αλλά και ο nail artist που επιμελείται το μανικιούρ μεγάλων οίκων μόδας στις Εβδομάδες Μόδας ανά τον κόσμο.



Ο Tom ήταν εκεί μαζί με την πάντα γλυκύτατη Suzi Weiss- Fischmann (ιδιοκτήτρια της OPI που είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω για πρώτη φορά πέρυσι) παρουσιάζοντάς μας τη νέα συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018 του brand, η οποία ήταν εμπνευσμένη από την ποικιλομορφία των χρωμάτων και τα ζωντάνα vibes μιας από τις ομορφότερες και γραφικότερες πόλεις της Ευρώπης, της Λισαβόνας.

wella4

Μπλε, πορτοκαλί, φούξια, πράσινο της μέντας, κίτρινο αλλά και πιο παλ αποχρώσεις, όπως ροζ και nude ήταν μόνο μερικές από αυτές που ξεχώρισα (μπορείς να δεις παρακάτω στη φωτό).

wella5

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος με αυτή τη συνεργασία, μιας και θα δουλεύω με τις καλύτερες συνθέσεις βερνικιών, χωρίς παράλληλα να περιορίζεται η δημιουργικότητά μου καθώς η OPI έχει άπειρες χρωματικές επιλογές για κάθε γυναίκα» είπε ο celebrity nail artist ενώ αποκάλυψε παράλληλα πως οι δικές του αγαπημένες του αποχρώσεις για την επόμενη σεζόν είναι η μπλε και η κίτρινη.



Φυσικά, σε μία αίθουσα γεμάτη «μπιουτούδες» από όλο τον κόσμο, ο Tom δεν θα μπορούσε να γλιτώσει την ερώτηση για τις αγαπημένες αποχρώσεις της JLo. «Αγαπά τα nude χρώματα αλλά υπάρχουν και οι φορές που κάνει την έκπληξη και προτιμά τα μεταλλικά για το μανικιούρ της» απάντησε. Κι αν το καλοσκεφτείς σπάνιες (μην πω ελάχιστες φορές) έχουμε δει τη Jennifer χωρίς nude μανικιούρ!



Λες φέτος το Καλοκαίρι να τη δούμε να κάνει την ανατροπή;