Εσύ τι δώρο θες αυτά τα Χριστούγεννα;

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Εσύ τι δώρο θες αυτά τα Χριστούγεννα;

Εσύ ξεκίνησες τα ψώνια των γιορτών; Αν θες να προσφέρεις ευφάνταστα, πρακτικά και value for money δώρα τα οποία δε θα παρεκκλίνουν καθόλου από το πνεύμα των Χριστουγέννων μην το σκεφτείς πολύ, εμπιστεύσου τα The Body Shop!

 

Αν υπάρχει ένα όνομα που φέρνει κατευθείαν στο μυαλό μου Χριστουγεννιάτικο, φωταγωγημένο, στολισμένο Λονδίνο… δεν είναι άλλο φυσικά από το βρετανικό brand Τhe Body Shop! Κάθε τέτοια εποχή οι βιτρίνες στα καταστήματα του σε όλο τον κόσμο, στολίζονται με πολύχρωμες, ευφάνταστες συσκευασίες ενώ οι απολαυστικές ευωδιές τους, μπερδεμένες στα ρουθούνια των περαστικών…τους τραβάνε κυριολεκτικά από τη μύτη για να μπουν μέσα!

p

Όσες είναι της δικής μου γενιάς (ξέρουν αυτές ας μην το αναλύσουμε περαιτέρω), έχουν ήδη άρρηκτα συνυφασμένο το όνομα The Body Shop με τα σχολικά τους χρόνια. Τα δωράκια σε κάθε πάρτι ήταν κατά 90% όλα αγορασμένα από το εν λόγω brand, ενώ το θρυλικό άρωμα White Musk το οποίο παραμένει μέχρι σήμερα best seller περιττό να αναφέρω ότι το φορούσε όλη η τάξη! Γενικά, από τότε μέχρι σήμερα, αν κάποιος ψάχνει top προτάσεις για δώρα στους αγαπημένους του, είναι γνωστό πως απευθύνεται κατευθείαν στα καταστήματα Τhe Body Shop, πόσο μάλλον για την περίοδο των Χριστουγέννων που κυριολεκτικά οι επιλογές δεν έχουν τελειωμό.

65

Αυτή η χρονιά δε θα μπορούσε φυσικά για εμένα να διαφέρει…η επιλογή των δώρων είναι σταθερή αξία και έχω ήδη ξετρελαθεί με τις φετινές, εντυπωσιακές προτάσεις που κρύβουν και το στοιχείο της haute couture αισθητικής (συνέχισε την ανάγνωση και θα καταλάβεις τι εννοώ). Δροσερά αρώματα, σαπουνάκια, αφρόλουτρα, απολαυστικές κρέμες, όλα καλά κρυμμένα σε ημερολόγια, κουμπαράδες, μεταλλικά κουτιά ότι μπορείς να φανταστείς για χριστουγεννιάτικο δώρο υπάρχει στα The Body Shop! Για κάθε ηλικία, στυλ, ανάγκη αλλά…και βαλάντιο, πάντα υπάρχει κάτι που θα λατρεύουν να αποκτήσουν οι δικοί σου άνθρωποι και εσύ αυτές τις γιορτές μπορείς να τους το προσφέρεις χάρη στα The Body Shop. Το να προσπαθήσω να σου δείξω όλα όσα υπάρχουν στα ράφια τους, είναι ανώφελο αφού δε μας φτάνουν δεκάδες post! Μπορώ όμως να σου προτείνω κάποια από εκείνα τα προϊόντα που κέντρισαν το ενδιαφέρον μου. Τσέκαρε τα, θα σε βοηθήσουν στην επιλογή των δικών σου χριστουγεννιάτικων δώρων όταν επισκεφτείς το κατάστημα.

IMG 3516 copy

Έχουμε και λέμε:

VALUES GIFT ROBOT MONEY BOX

Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το πολύχρωμο ρομποτάκι και στις απολαυστικές εκπλήξεις που κρύβει μέσα του; Mε κάθε τέτοια αγορά σου βοηθάς τα παιδιά που έχουν πληγεί από τον πόλεμο, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να παίξουν σε έναν ασφαλή χώρο για έναν ολόκληρο χρόνο. Η έννοια της προσφοράς όμως, δεν εξαντλείται σε αυτό. Το ρομποτάκι μετατρέπεται σε κουμπαρά, αποτελώντας ιδανικό δώρο για παιδιά.

ROBOT XM17 A0X BRNZ
365

COUNTDOWN TO NEW YEAR WITH THE BODY SHOP

Αυτό το αστέρι είναι γεμάτο με προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς για πριν αλλά και για μετά τις γιορτές. Το άνοιγμα των δώρων δεν χρειάζεται να σταματά τα Χριστούγεννα. Τότε απλά ξεκινά, με την πιο παιχνιδιάρικη αντίστροφη μέτρηση! Κάθε μέρα, από τις 25 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πρωτοχρονιά, θα ανοίγεις και θα ανακαλύπτεις μία beauty έκπληξη!

IMG 3504
dimitra1

Και ήρθε η ώρα για να σου παρουσιάσω τις μεγάλες συνεργασίες που σου ανέφερα παραπάνω. Ο οίκος μόδας House of Holland ενώνει της δυνάμεις του με τo brand The Body Shop για μία αποκλειστική σειρά δώρων, με συλλεκτικές, συσκευασίες σχεδιασμένες από τα χέρια των ίδιων των designer.

HOUSE OF HOLLAND LIMITED EDITION MATTE LIP LIQUID COLLECTION

Αν αναζητάς ένα εντυπωσιακό δώρο για τη φίλη σου, την αδερφή σου... τότε σίγουρα θα τις ενθουσιάσεις με αυτή την limited edition ποπ συσκευασία! Μέσα της κρύβονται τρεις αποχρώσεις κραγιόν μακράς διάρκειας.

IMG 3518 copy
dimitra2

HOUSE OF HOLLAND LIMITED EDITION WHITE MUSK® DELUXE GIFT SET

Το εμβληματικό vegan άρωμα White Musk που αγαπάει κάθε ηλικία, απέκτησε φρέσκια εμφάνιση, φυσικά δημιουργία του αγαπημένου Βρετανικού fashion brand, House of Holland. Αυτό το πολυτελές σετ δώρου διαθέτει μια συσκευασία με τρισδιάστατο design και αντίστοιχο αρωματικό charm!

58510 copy
dimitra4

SPARKLING BODY SHIMMER PUFF



Mία αστραφτερή πούδρα με χνουδωτό τ powder puff που χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη στην επιδερμίδα σε παρασύρει για disco party! Ένα υπέροχο δώρο για τις γιορτές σε μία μοναδική limited edition συσκευασία, αποκλειστική δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου House of Holland.

OWDER PUFF SHIMMER 10G A0X SILV 45 copy

HOUSE OF HOLLAND LIMITED EDITION WONDER CUBE

Μικρά, μαγικά κουτάκια ξεδιπλώνονται αποκαλύπτοντας ένα σωρό εκπλήξεις! Ένα beauty παιχνίδι που θα γίνει εμμονή για μικρούς και μεγάλους.

perfect365 copy
house of holland x the body shop limited edition wonder cube 1 640x640 1

FROSTED PLUM FESTIVE TIN

Μέσα στην όμορφη αυτή συσκευασία θα βρείς τέσσερα mini προϊόντα της σειράς Frosted Plum. Απολαυστικές νότες από ζουμερά, ώριμα δαμάσκηνα συνδυάζονται με ντελικάτες εσάνς από άνθη βερικοκιάς και παιώνια, συνθέτοντας ένα γλυκό, φινετσάτο άρωμα που αγκαλιάζει την επιδερμίδα.

BDY RTNE FROSTED PLUM XM17 A0X BRNZ

O ενθουσιασμός διαγράφεται στο πρόσωπό μου δε νομίζεις; Τα πήρα όλα και έφυγα.... ευγνωμονώντας για μία ακόμη φορά τα The Body Shop που θα με βοηθήσουν και φέτος να μεταδώσω το πνεύμα των Χριστουγέννων στα αγαπημένα μου πρόσωπα και να τους προσφέρω παραμυθένια δώρα από καρδιάς! Και όπως λένε και στη χώρα καταγωγής του brand...Thank you The Body Shop and have a Merry Christmas!

IMG 3506 copy