Μια μέρα λίγο διαφορετική από τις άλλες... μία μέρα στο Anti-aging Gallery Spa Centre!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Μια μέρα λίγο διαφορετική από τις άλλες... μία μέρα στο Anti-aging Gallery Spa Centre!

Το να περιποιούμαστε και να φροντίζουμε την εμφανισή μας και την επιδερμίδα μας είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο για να νιώθουμε φρέσκιες, αναζωογονημένες και όμορφες. Πολλές φορές όμως η δύσκολη καθημερινότητα και η γρήγοροι ρυθμοί μας αποσυντονίζουν. Ξεχνάμε ή παραλείπουμε και τα βασικά... και τότε σκεφτόμαστε τι ωραία που θα ήταν να ασχοληθεί κάποιος ειδικός μαζί μας! Να μας συμβουλέψει για ό,τι πραγματικά ζητά η επιδερμίδα μας και να φροντίσει ώστε να έχουμε αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε. Ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές είναι επιτακτική ανάγκη να διώξουμε την κούραση και το στρες από πάνω μας ώστε να λάμπουμε κυριολεκτικά από την κορυφή ως τα νύχια.

Μας αξίζει ένα pampering μία στις τόσες...

Τι καλύτερο λοιπόν σκέφτηκα, από το να επισκεφτώ έναν χώρο στον οποίο θα μου προσφέρουν την περιποίηση που μου αξίζει! Έψαξα στο ίντερνετ ώστε να βρω ένα μέρος το οποίο θα με εμπνέει όχι μόνο σαν περιβάλλον, αλλά που παράλληλα θα μου παρέχει θεραπείες υψηλών προδιαγραφών βασισμένες στα πιο προηγμένα μηχανήματα και στις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους. Και το βρήκα...

Anti-aging Gallery Spa Centre! Μόλις μπεις στο site τους, (που είναι αντικειμενικά από τις πιο καλοσχεδιασμένες ελληνικές ιστοσελίδες τέτοιου είδους που υπάρχουν στο ίντερνετ) θα καταλάβεις τι εννοώ. Σήκωσα το τηλέφωνο και έκλεισα αμέσως ραντεβού!

gspa1
gspa2

Να'μαι λοιπόν! Έτοιμή με την κορδέλα μου ψάχνοντας την ιδανική θεραπέια για να δείχνω απόλυτα ανανεωμένη και πανέτοιμη για τα φετινά Χριστούγεννα.

IMG 0905 copy

Στο Anti-Aging GallerySpa Centre θα βρεις μία τεράστια ποικιλία από επαναστατικές δερμοκαλλυντικές μάρκες που σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μηχανήματα και τις εξειδικευμένες αισθητικούς, θα σου χαρίσουν ονειρεμένα αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα.

Η δική μου επιλογή

Ύστερα από μία ενδελεχή διάγνωση του τύπου της επιδερμίδας μου και των αναγκών της, μου πρότειναν την θεραπεία των ραδιοσυχνοτήτων που θα μεταμορφώσει ολοκληρωτικά την όψη μου. Πρόκειται για συνδυασμό ραδιοσυχνοτήτων και βιταμίνης C. Eπαναφέρει τη χαμένη σφριγηλότατα, ενώ το θαμπό και άτονο δέρμα αντικαθίσταται από ένα υγιές και λαμπερό μέσα σε 4 εξατομικευμένα πρωτόκολλα.

Η ήπια και στοχευμένη θερμική δράση των ραδιοσυχνοτήτων διεγείρει τους ινοβλάστες, ενισχύοντας τη δομή του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης. Έτσι, το δέρμα τονώνεται και συσφίγγει, το μέγεθος των πόρων μειώνεται όπως και το βάθος των ρυτίδων. Η θεραπεία Vita C έχει αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες ενώ παράλληλα μειώνει τα σημάδια φωτογήρανσης και απαλύνει τις πανάδες. Το αποτέλεσμα είναι εμφανές από την πρώτη συνεδρία και η επιδερμίδα ανακτά τη χαμένη της λάμψη.

Το πρώτο βήμα

Ένας απολαυστικός, βαθύς καθαρισμός που θα προετοιμάσει το δέρμα για να δεχτεί την θεραπεία.

perfect

Το δέυτερο βήμα

Το μυστικό όλης της διαδικασίας είναι σε αυτή τη συσκευή των ραδιοσυχνοτήτων. 'Ηπια θερμική δράση διεγείρει τους ινοβλάστες, ενισχύοντας τη δομή του κολλαγόνου και των ινών της ελαστίνης. Το δέρμα τονώνεται και συσφίγγει, το μέγεθος των πόρων μειώνεται, όπως και το βάθος των ρυτίδων.

7

Το τρίτο βήμα

Στη συνέχεια εφαρμόζεται μία μάσκα που θα σφραγίσει με τα ευεργετικά της συστατικά τα αποτελέσματα των ραδιοσυχνοτήτων. Θα μείνει στο δέρμα 20' και μόλις αφαιρεθεί θα δεις αμέσως τη διαφορά στο πρόσωπό σου.

1

Μπορείς δεις τον τρόπο που αντιδρά και πώς δείχνει η καινούργια σου επιδερμίδα με ένα ολοκληρωμένο make up. Τα επαγγελματικά προϊόντα που σου παρέχονται στο Anti-Aging Gallery Spa Centre είναι ειδικά ώστε να καμουφλάρουν κάθε ατέλεια και παράλληλα να περιποιούνται το δέρμα.

365

Φυσικά είναι τόσα πολλά εκείνα που έχεις να διαλέξεις... Από κρέμες, ορούς, καθαριστικά, μακιγιάζ και προϊόντα φυσικά για το σώμα. Δεν πρόκειται να φύγεις χωρίς να αποκτήσεις συνθέσεις που θα ζήλευαν πολλές να έχουν στο νεσεσέρ τους.

IMG 1167

Αν θες και εσύ να νιώσεις σαν βασίλισσα, σου προτείνω τώρα στις γιορτές να επισκεφτείς το Anti-Aging Gallery Spa Centre.

Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ